Pages

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ο Καμμένος δεν δέχεται διακαναλική συνέντευξη

Γιατί ανέβαλε ο Π. Καμμένος την διακαναλική;

Όπως διαβάζουμε ο κ. Καμμένος ματαίωσε την διακαναλική συνέντευξη που είχε προγραμματίσει για την Πέμπτη. Η δικαιολογία που προβάλλεται είναι ότι η διακαναλική ακυρώνεται επειδή ”ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκινάει περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα“.

Η αλήθεια όμως φαίνεται να είναι άλλη. ...


Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις του κ. Καμμένου έκαναν ζημιά και έτσι οι κ. Μαρκόπουλος και Ζώης του συνέστησαν να αποφεύγει να εμφανίζεται στα κανάλια επειδή πιστεύουν ότι είναι προτιμότερο να εκτίθενται όσο το δυνατόν λιγότερο τηλεοπτικά και να περιμένουν απλώς να εισπράξουν την οργή.

1 σχόλιο:

  1. Φυσικο επομενο ειναι να μην βγει στην διακαναλικη γιατι ολο βλακειες λεει και η νεα παρουσια του αναιρει την προηγουμενη παρουσια στην τηλεοραση.Ας προβληματιστουν λοιπον οι Μ αρκοπουλος και Ζωης οχι για την παρουσια του καμμενου γιατι οι βλακειες πληρονονται και ας ψαξουν για δουλεια απο τωρα γιατι βουλη δεν θα δουν ξανα.Αρκετα τους εκαναν καποιους οΚαραμανλης και ο Σαμαρας ωρα για ιδιωτικη δουλεια και ενσημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες