Pages

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Θα γίνει Ανάσταση στην Πατρίδα;

Η πορεία προς τις εθνικές εκλογές θα έχει πολλές διακυμάνσεις και εντάσεις. Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να ανεχτεί το αίσθημα αδικίας που υπάρχει και απαιτεί από τα κόμματα λύσεις και όχι διαπιστώσεις.

Η συζήτηση για την χρηματοδότηση των κομμάτων, έδωσε αφορμή να ξεφύγει ο «λαϊκισμός» από τα στενά του όρια και να προσπαθεί να...
εξελιχθεί σε ρυθμιστή των επιλογών του λαού.

Διαφωνώ με τη χρηματοδότηση και απαιτώ ισοκατανομή των οικονομικών βαρών σ’ όλους τους πολίτες και τα κόμματα. Η εποχή είναι βασανιστική, ο κόσμος είναι αποπροσανατολισμένος και θέλει την «ελπίδα» που θα του δείξει τη διαδρομή, για να βγει από τη φουρτούνα που έχει μπλέξει. Του φταίνε όλοι και όλα.

Ξεσπά και οργίζεται στα γήπεδα, στις λαϊκές, στις ανοιχτές συγκεντρώσεις.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ νοοτροπία και φιλοσοφία για να αναδείξουμε πατριώτες πολιτικούς, που θα μπορούν να διεκδικήσουν για τη χώρα μας ένα μέλλον οικονομικά βιώσιμο και αναπτυξιακό.

Η νέα γενιά μεταναστεύει, οι πολίτες αισθάνονται ανασφαλείς και οι εκλογές θα πρέπει να είναι όχι το σημείο αντίδρασης, αλλά το σημείο σύνθεσης των υγιών δυνάμεων της χώρας. Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν αυτοδύναμη κυβέρνηση, για να μπορεί να διεκδικήσει βελτιώσεις στο μνημόνιο και όχι σχήματα συνεργασίας, που απλώς θα δυσχεραίνουν της θέση της Ελλάδας μας.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και οι ευθύνες πολλές.

Οι στάσεις και οι προτάσεις που θα παρουσιασθούν θα πρέπει να προκρίνουν το εθνικό συμφέρον, πάνω από το κομματικό.

Η ανεργία είναι στα ύψη και τα προεκλογικά προγράμματα θα πρέπει να είναι στοχευμένα στις τυχόν βελτιώσεις του μνημονίου.

Θα δώσουμε την μάχη και οι πολίτες ας επιλέξουν άφθαρτα, αποτελεσματικά και νέα πρόσωπα.

Η Ελλάδα θα περάσει κι αυτό το σκόπελο, αλλά οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες