Pages

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Να πώς θα υπάρξουν λεφτά!

ΟΛΟΙ οι αντίπαλοί του αντιμετώπισαν την ομιλία Σαμαρά από το Ζάππειο σχεδόν κακόβουλα! Με κύριο επιχείρημά τους ότι όσα επαγγέλθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. είναι απλώς «ΘΑ», αφού δεν υπάρχουν λεφτά για να υλοποιηθούν!..

Και όμως, το σχέδιο για την Οικονομία που εξέθεσε, αυτονόητα αποβλέπει στο να...
«υπάρξουν λεφτά»!..

ΟΤΑΝ πετσοκόβεις στο ελάχιστο μισθούς και συντάξεις, μοιραίως περιορίζονται τα λεφτά στην Αγορά και αυξάνονται τα λουκέτα!..

ΟΤΑΝ πέφτουν βροχή τα χαράτσια, στερεύουν και τα λεφτά στους πολίτες!..

ΟΤΑΝ μας πνίγουν στα ΦΠΑ, μειώνεται η κατανάλωση, με συνέπεια να συρρικνώνονται και τα φορολογικά έσοδα!..

Και συνεχίζουμε...

ΟΤΑΝ οι μισοί από τους 300.000 «ανάπηρους» συνταξιούχους είναι «ανάπηροι – μαϊμούδες», δηλαδή υγιέστατοι, και πτωχεύουν τα Ασφαλιστικά τους Ταμεία με τα πλαστά δικαιολογητικά τους...

ΟΤΑΝ εκατοντάδες χιλιάδες εισπράττουν επιδόματα, πάλι με πλαστά δικαιολογητικά, και αδειάζουν τα Δημόσια Ταμεία!..

ΟΤΑΝ το σπάταλο και παρασιτικό κράτος συντηρεί 6.000 άχρηστες Υπηρεσίες ξοδεύοντας δισεκατομμύρια, πώς να υπάρξουν λεφτά;

ΚΑΙ το κυριότερο...

ΟΤΑΝ αφήνουμε ανεκμετάλλευτο τον τεράστιο πλούτο που έχει η... «φτωχή» μας Ελλάδα! Τα ενεργειακά μας αποθέματα, τον ορυκτό πλούτο, την αιολική και, προπαντός, την ηλιακή ενέργεια...
Που μπορούν να μας δώσουν φτερά παράλληλα με τον ασύγκριτο ελληνικό τουρισμό αλλά και την πρώτη στον κόσμο Ναυτιλία μας!..

ΑΥΤΟ, λοιπόν, είναι το κυβερνητικό Σχέδιο Σαμαρά... Και μ’ αυτά τα αυτονόητα και πραγματοποιήσιμα μέτρα και λεφτά μπορούν να υπάρξουν και η ανάπτυξη της Ελλάδας μπορεί να εκτιναχθεί!..

Πού τα είδαν, λοιπόν, τα «ΘΑ» και τις «προεκλογικές» υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα οι μικρόψυχοι αντίπαλοι του Αντώνη Σαμαρά;

Δημήτρης Ρίζος

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς αγαπητέ Δημήτρη, η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει πλέον ότι είναι τόσο άχρηστη όσο είναι επικίνδυνο το ΠΑΣΟΚ. Οι νέοι έχουν όχι απλά αηδιάσει, αλλά είχαν μέχρι πρόσφατα πλήρως απομακρυνθεί από αυτό που λέγεται πολιτικό σκηνικό. Δεν επανέρχονται με συνθήματα και με παλαιοκομματικά κόλπα.

    Ως πρώην ψηφοφόρος της Ν.Δ. απογοητεύτηκα από αυτά που είδα τα τελευταία 5 χρόνια.

    Χρειάζεται αλλαγή στην πολιτική. Χρειάζεται ενημερωμένους πολίτες που συμμετέχουν κάθε μέρα και όχι κάθε 4 χρόνια όπως τους θέλει ο κύριος Σαμαράς (και ο κάθε Σαμαράς).

    Είμαι πλέον ΠΕΙΡΑΤΗΣ και θα κάνουμε ρεσάλτο στην βουλή. Είμαι νέος, έχουμε τους νέους μαζί μας, έχουμε την επιστημονική γνώση, την φρεσκάδα και τις ιδέες. Πάνω από όλα όμως δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί αλλά εργαζόμενοι που σεβόμαστε τον κόπο των άλλων καθώς και την γνώμη τους.

    Η μεταπολίτευση τελείωσε. Οι γενιά του 60 απέτυχε. Αναλαμβάνουμε εμείς τώρα, η γενιά του 21ου αιώνα. Δεν είμαστε ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί ούτε κεντρώοι. Δεν μπαίνουμε στα καλούπια σας...

    Σας ευχαριστώ για το βήμα και ελπίζω να δούμε μαζί αυτή την μετάλλαξη σε μια δημοκρατία που οι πολίτες έχουν τον πρώτο λόγο, και να μας καταλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες