Pages

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μαλλιοτραβήγματα, κονταροκτυπήματα

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών τόσο μεγαλώνει και ο εκνευρισμός των υποψηφίων (κυρίως του ΠαΣοΚ), επειδή οι ψηφοφόροι τους δεν απαντούν στα τηλεφωνήματά τους, οι ίδιοι δεν μπορούν να κάνουν ανοικτές συγκεντρώσεις και δεν μαζεύουν (οι περισσότεροι) κόσμο στις ομιλίες τους. 

Νά 'ταν όμως μονάχα αυτό; Άρχισαν (καιρός ήταν) και τα συντροφικά μαχαιρώματα με αποτέλεσμα ορισμένοι υποψήφιοι του ΠαΣοΚ να μην θεωρούν...
αντιπάλους τους υποψηφίους άλλων κομμάτων αλλά τους συντρόφους τους που δοκιμάζουν τη τύχη τους στην ίδια εκλογική περιφέρεια.

Στα Δωδεκάνησα, μου λένε, γίνεται το έλα να δεις ανάμεσα στον κ. Δ. Κρεμαστινό και στον κ. Γ. Νικητιάδη, με κατηγορίες να αλληλοεκτοξεύονται.

Στα Δωδεκάνησα το ΠαΣοΚ που εξέλεξε στις εκλογές του 2009 τέσσερις βουλευτές, κινδυνεύει τώρα να εκλέξει μόνον έναν ή το πολύ δύο και όπως καταλαβαίνετε η «μάχη» μεταξύ των συντρόφων έχει ανάψει. 

Στην Αιτωλοακαρνανία υπάρχει γκρίνια ανάμεσα στην κυρία Σοφία Γιαννακά (από τους πλέον ισχυρούς υποστηρικτές του κ. Ευ. Βενιζέλου) και του επανακάμψαντος κ. Χρίστου Βερελή. 

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει διαμάχη ανάμεσα σε δύο γυναίκες υποψηφίους. Η μία, η «μελαχρινή», κατηγορεί την συνυποψήφιά της για «κομματικό παραγοντισμό». 

Η άλλη, η ξανθιά επιχειρεί να ακυρώσει τις προσβάσεις της «συντρόφου» της, στον κομματισμό μηχανισμό, αξιοποιώντας την στήριξη που είχε δώσει (και δίνει) στον κ. Βενιζέλο. 

Η μελαχρινή ζητεί τώρα παρέμβαση του κ. Βενιζέλου, ώστε να αναχαιτισθεί κάπως η δραστηριότητα της ξανθιάς.

Βηματοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες