Pages

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Απόντα τα μεγάλα & φλέγοντα ζητήματα κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου

Με την απουσία, από την ημερήσια διάταξη, των μεγάλων και φλεγόντων ζητημάτων της καθημερινότητας των νησιωτών συνεδρίασε σήμερα 3 Απριλίου 2012 στην Ρόδο το Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου. Η συνεδρίαση περιορίστηκε σε πολύωρη συζήτηση έγκρισης σύναψης προγραμματικών συμβάσεων και σε υποβολή την τελευταία χρονική στιγμή προτάσεων για συγχρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Η παραγωγή πολιτικής και ο παρεμβατικός λόγος του Περιφερειακού Συμβουλίου κατέστη ζητούμενο για μια ακόμη φορά με ευθύνη της περιφερειακής αρχής.

Ο κ. Μαχαιρίδης και η περιφερειακή αρχή απέφυγαν – παρά το αίτημα της αντιπολίτευσης- να συζητήσουν αναλυτικά τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν καθημερινά τους νησιώτες  μας:...
ακτοπλοΐα, υγεία, παιδεία, απασχόληση αλλά και τα τρέχοντα ζητήματα ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου. Με επικοινωνιακές τακτικές, ευχολόγια και απλές διαπιστώσεις δεν λύνονται τα προβλήματα.            

Η περιφερειακή παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας» συνεχίζοντας την ασυμβίβαστη και διεκδικητική της πορεία στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα αφουγκράζεται την κοινωνία, αναδεικνύει τα προβλήματα και προτείνει βιώσιμες λύσεις. 

Συνεχίζουμε ενωτικά και δυναμικά υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα των νησιωτών μας.

Χαράλαμπος Κόκκινος
kokkinosxar@yahoo.gr
Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας
Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες