Pages

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Διορισμός και συμβάσεις 10 μέρες πριν από τη διάλυση της Βουλής!

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ με τους διορισμούς και τις συμβάσεις που έσπευσαν να κάνουν οι υπουργοί του, ακόμα και λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, κατήγγειλε χθες ο τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος. 

Στο πλαίσιο τηλεοπτικής αντιπαράθεσης που είχε ο βουλευτής της Ν.Δ. με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη, σήκωσε το γάντι της πρόκλησης του υπουργού, που για μια ακόμη φορά θέλησε να καλλιεργήσει τον "πράσινο" μύθο του ότι επί Ν.Δ. γέμισε το Δημόσιο με υπαλλήλους, αποκαλύπτοντας ότι o κ. Γιώργος Κουτρουμάνης ήταν αυτός ο ίδιος που δέκα ημέρες πριν από τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών φρόντισε να...
διορίσει στο γραφείο του μια μετακλητή υπάλληλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ την ίδια περίοδο προχώρησε και στη σύναψη τριών συμβάσεων μελετών με ιδιωτικά γραφεία!

Ο υπουργός, αρχικά, προσπάθησε να υπεκφύγει των καταγγελιών, λέγοντας ότι "δεν ξέρω τι χαρτιά είναι αυτά που πετάτε εδώ...", αλλά όταν o βουλευτής του έδωσε τα αντίστοιχα έγγραφα που φέρουν την υπογραφή του, άλλαξε τακτική λέγοντας... "ότι οι συμβάσεις αυτές είναι μικρές, μέχρι 10.000 ευρώ..., και εγώ δεν έχω προχωρήσει ποτέ σε καμία σύμβαση με ρουσφετολογικά κριτήρια αλλά για τις συγκεκριμένες ανάγκες του υπουργείου προκειμένου να υπογραφεί η σύμβαση με τους εταίρους μας", ενώ και για το διορισμό της μετακλητής υπαλλήλου είπε "πως από τον προϋπολογισμό των 140.000 ευρώ που υπάρχει για έξοδα του γραφείου του δεν έχει χαλάσει πάνω από 2.000 ευρώ όλο το χρόνο γιατί σέβεται και δεν θέλει να κάνει δημόσιες σχέσεις με τα χρήματα του ελληνικού λαού!"

(Ελεύθερος Τύπος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες