Pages

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Να περιορίσουμε τα ρεύματα μην πάθουμε καμιά πνευμονία

Το «Ρεύμα» που ανήγγειλε ότι συγκροτεί ο Γ. Ραγκούσης μάλλον πρέπει να πούντιασε τον υφυπουργό Άμυνας.

Οι σύντροφοί του, ...
Μιλτ. Παπαϊωάννου και Μίμης Ανδρουλάκης, τον αντιμετώπισαν με ειρωνεία που παραπέμπει σε… ιατρικό ρεπορτάζ.

Ο πρώτος είπε «μην καθόμαστε πολύ στα ρεύματα γιατί κυκλοφορεί και γρίπη», και ο δεύτερος «να περιορίσουμε τα ρεύματα μην πάθουμε καμιά πνευμονία».

Η κακία τους όμως μάλλον σχετίζεται με την πληροφορία ότι ο Γ. Ραγκούσης προτίθεται να είναι υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών όπου εκλέγονται και οι δύο. Εκτός και αν ο Ευάγγ. Βενιζέλος από την υπερβολική αγάπη που τρέφει στον Ιωάννη τον στείλει από τη Β΄ στην Α΄ Αθήνας.

Ο λόγος;

«Για να μην κουράζεται» μου είπε ακραιφνής βενιζελικός και προσέθεσε «αφού από τον ταπεινό Χολαργό της Β΄ Αθήνας ο Ραγκούσης μετακόμισε, πριν μερικούς μήνες, στην αριστοκρατική Στησιχόρου πίσω από το Προεδρικό Μέγαρο δείχνει ότι προτιμά την Α΄ Αθήνας». Λέτε γι’ αυτό να βγήκε και η Θοδώρα Τζάκρη και τα ‘χωσε στον Ιωάννη, λέγοντας «δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ένας κηπουρός του Παπανδρέου, ένας κατ’ απονομήν υπουργός που δεν κρίθηκε ποτέ από το λαό».

Λέτε η Θοδώρα να φοβήθηκε μην της στείλουν τον Ραγκούση υποψήφιο στην περιφέρειά της; Μπα, μάλλον αυτή το έκανε επειδή όσο ήταν υφυπουργός, υφισταμένη δηλαδή του υπουργού Εσωτερικών Ραγκούση, αυτός της συμπεριφέρονταν, όπως λέγεται ότι έχει εξομολογηθεί η ίδια, με «ταπεινωτικό τρόπο».

Μ’ αυτά και μ’ αυτά μου φαίνεται ότι ο γλυκύτατος και συμπαθέστατος Ιωάννης, αντί να ψάχνει να βρει μέλη για το «Ρεύμα» του καλύτερα είναι να ψάξει να βρει σε ποια εκλογική περιφέρεια θα είναι υποψήφιος.

Μήπως είναι καλύτερα στην Πάρο στις Κυκλάδες; Εκεί όμως είναι ο βενιζελικός  Παναγιώτης Ρήγας. Οπότε βλέπω να υπάρχει … απαγορευτικό.

Αν πάντως αληθεύει ότι ένας οπαδός του Ραγκούση κυκλοφορεί, εν’ όψει της εκλογής Βενιζέλου την Κυριακή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, το σύνθημα «λευκά υπάρχουν» κατά παράφρασιν του «λεφτά υπάρχουν» τότε βλέπω τον Βενιζέλο να σφίγγει στην αγκαλιά του τον Ραγκούση και από την πολύ αγάπη να τον … πνίγει.

http://www.matrix24.gr

3 σχόλια:

  1. ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ. Άρχισαν τα όργανα σύντροφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sic transit gloria. Η Αλαζονεία έχει κοντά ποδάρια και κλωτσάει αυτόν που χάνει το Μέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες