Pages

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Εκτός σχεδίου δόμηση ή άνευ σχεδίου νομοθέτηση;


Η Τίνα Δασκαλαντωνάκη με τον γαμπρό της Νίκο Σηφουνάκη στο Ηρώδειο
Εδώ και ένα μήνα ασχολούμαστε καθημερινά με το υπό έκδοση Προεδρικό Διάταγμα με τίτλο «Κατηγορίες και περιεχόμενο χρήσεων γης».  

Σχεδόν όλοι είναι αντίθετοι με την έκδοση του παραπάνω ΠΔ αφού στην κυριολεξία καταργεί την δόμηση στα εκτός σχεδίου οικόπεδα.

Σήμερα 31-1-2012 έληγε η προθεσμία διαβούλευσης του συγκεκριμένου προεδρικού διατάγματος και όλοι περιμέναμε αυτό να...
συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπως με δελτίο τύπου μας είχε ενημερώσει στις 25-1-2012 ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Ρήγας.

Όμως με σημερινή του ανακοίνωσή του ο κ. Σηφουνάκης μας ενημερώνει ότι η διαβούλευση συνεχίζεται μέχρι και 29-2-2012, φαίνεται ότι δεν ικανοποιήθηκε από τα εκαντοντάδες αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν στο υπό διαβούλευση Προεδρικό διάταγμα και χρειάζεται ακόμα περισσότερα για να καταλάβει ότι όλοι είναι αντίθετοι με την εφαρμογή του. 

Αυτό είναι η μια περίπτωση, η άλλη περίπτωση είναι ότι, όπως καλά γνωρίζει, οι Έλληνες ξεχνάνε εύκολα (πού' σε Μητσοτάκη δάσκαλε) και ακόμα πιο γρήγορα συνηθίζουν μια ιδέα, καλή ή κακή, έτσι σκέφθηκε, ότι μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου δεν θα θυμάται κανείς τίποτα, όλοι θα ασχολούνται με τις επερχόμενες εκλογές και τις απόκριες, έτσι αυτός στα μουλωχτά θα περάσει το προεδρικό διάταγμα, όσο για τον κ. Ρήγα, θα περιμένει την συζήτησή του στο αρμόδιο τμήμα της Βουλής, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο κ. Ρήγας είναι υποστηρικτής του εν λόγω ΠΔ, αφού σε παλαιότερη ανακοίνωση του μας ενημέρωνε ότι η δόμηση δεν καταργείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες