Pages

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ο Γιώργος Κοσταρίκας λείπει ταξίδι για δουλειές

Από factorx



Εδώ ο κόσμος χάνεται και το ΠΑΣΟΚ κουρεύεται. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική, τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη του λαού απίστευτα, στις Βρυξέλλες κρίνεται το μέλλον μας και στο ΠΑΣΟΚ τσακώνονται ακόμη αν ο κ. Παπανδρέου θα αφήσει το κόμμα.

Κι αυτός τι κάνει; Αφού πήγε διακοπές στην Κόστα Ρίκα ενώ στη χώρα γινόταν της τρελής και το ΠΑΣΟΚ ήταν στον κόσμο του, τώρα ο πρώην πρωθυπουργός...
ξαναφεύγει. Τώρα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και με τις γνωριμίες του προσπαθεί να σώσει την Ελλάδα (ωχ) και στη συνέχεια θα πάει στο Ισραήλ. Διότι πάνω από όλα πρέπει να σωθεί ο σοσιαλισμός και ο κ. Παπανδρέου ως πρόεδρος κάνει τα πάντα γι’ αυτό.

Στο ΠΑΣΟΚ είναι στα κάγκελα διότι πιστεύουν ότι με τον Παπανδρέου αρχηγό το κόμμα στην επόμενη δημοσκόπηση μπορεί να πάρει ποσοστό κάτω κι από το… κόμμα των Κυνηγών. Του ζητούν λοιπόν να παραιτηθεί και μετά ας κάνει τα ταξίδια του. Η κ. Β. Παπανδρέου σήμερα του το είπε ξεκάθαρα. «Σε τιμώ, σε εκτιμώ αλλά άντε στο καλό». Το ίδιο του είπε και ο κ. Καστανίδης ο οποίος τον κάλεσε να κάνει το καθήκον του.

Παρ’ όλα αυτά, όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα ένας Παπανδρέου δεν παραιτείται. Βάλθηκε να διαλύσει και το ΠΑΣΟΚ που κληρονόμησε από τον πατέρα του, αφού διέλυσε πρώτα τη χώρα.

Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος που δεν υπολογίζει απολύτως τίποτε παρά την ικανοποίηση της δικής του ματαιοδοξίας, κυβέρνησε επί δύο χρόνια την Ελλάδα. Και μάλιστα σε μια εποχή τόσο κρίσιμη όσο ποτέ.

Είμαστε ή δεν είμαστε ως λαός για το φρενοκομείο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες