Pages

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Η Αντίπαρος για το χαράτσι στα ακίνητα.

Πολλοί δήμαρχοι σε όλη τη χώρα παίρνουν αποφάσεις στήριξης των δημοτών τους ενάντια στο χαράτσι που έχει επιβληθεί σε όλους μας μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. 
Υπάρχουν όμως ορισμένοι δήμαρχοι που λόγω κομματικής προέλευσης (δηλαδή Πασόκοι) οι οποίοι αρνούνται να καταγγείλουν το χαράτσι και παράλληλα αρνούνται να στηρίξουν τους δημότες τους σε περίπτωση που η ΔΕΗ αποφασίσει να τους κόψει το ρεύμα. 
Ένας απ' αυτούς τους δημάρχους είναι και ο δήμαρχος Αντιπάρου κ. Λεβεντάκης ο οποίος ερωτώμενος χθες στο ραδιόφωνο του ΗΧΩ FM απάντησε ότι περιμένει πρώτα να αποφασίσει το...
Συμβούλιο της Επικρατείας και μετά αναλόγως θα πράξει, γιατί δεν θέλει, λέει, να πάει αντίθετα στους νόμους και στο Σύνταγμα, φαίνεται ότι ο κύριος δήμαρχος γνωρίζει απέξω και ανακατωτά το Σύνταγμα όπως τον "Καλλικράτη", για να λέει κάτι τέτοιο. 
Ήταν καλά δασκαλεμένος από τον κολλητό του μνημονιακό βουλευτή και πουλέν των Κυκλάδων κ. ΡΗΓΑ, που την μια ημέρα έλεγε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, την άλλη μέρα συμφωνούσε με τον πρόεδρο του κόμματός του και τότε πρωθυπουργό, για την απόσυρση του δημοψηφίσματος και την επομένη της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στον πρώην πρωθυπουργό συμφωνούσε με την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Τέτοια συνέπεια ο τόπος μας είχε χρόνια να συναντήσει σε ντόπιους πολιτικούς.
Να τους χαιρόμαστε εμείς που τους έχουμε, οι άλλοι που τους λιβανίζουν (ξέρουν αυτοί γιατί τα... γραπτά μένουν) και φυσικά αυτοί που τους εμπιστεύονται!!!

2 σχόλια:

  1. Για τους εργάτες - εθελοντές όμως δεν υπάρχουν νόμοι ούτε αστυνόμοι κατάλαβες εσύ τώρα...
    Μάρθα Βούρτση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αηντεεεεεεεεεεεε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες