Pages

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Άβαφτα και χωρίς απολύμανση τα σχολεία στην Αντίπαρο

Χθες γράψαμε για την ανευθυνότητα του υπουργείου Παιδείας να μην στείλει βιβλία στα σχολεία, δεν είναι όμως μόνο αυτά τα προβλήματα που εκκρεμούν στην Αντίπαρο εδώ και πολλά χρόνια εκκρεμεί η... επιδιόρθωση και η κατασκευή της υγρομόνωσης στο Δημοτικό σχολείο Αντιπάρου.
Η τωρινή Δημοτική Αρχή της Αντιπάρου γνωρίζει το πρόβλημα και είχε υποσχεθεί ότι θα το επιδιορθώσει. Πέρασε όμως το καλοκαίρι που της δινόταν η ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα τέτοιο έργο και όχι μόνο δεν το έκανε αλλά ούτε καν το έχει θέσει υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκτός και αν έχει αγοράσει καλαίσθητα κουβαδάκια για την συλλογή των νερών.
Τα σχολεία στην Αντίπαρο άνοιξαν, παραμένουν όμως άβαφτα και φυσικά δεν μιλάμε για απολύμανση και απεντόμωση αυτές θααααααααααααα γίνουν, όταν το θυμηθούν (τι στο καλό πληρώσαμε 12500 ευρώ για απολύμανση και απεντόμωση;).
Ίσως τελευταία στιγμή να αποφασίσει μόνος του ο Δήμαρχος με απευθείας ανάθεση και μετά να φέρει προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο ή την Οικονομική Επιτροπή την απόφασή του, ως είθισται να πράττει.
Και με όλα αυτά η πιότητα στην εκπαίδευση στο νησί μας ανεβαίνει επίπεδο και κοντεύει να πέσει από την άλλη μεριά της σκάλας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες