Pages

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Καλή Σχολική Χρονιά... χωρίς βιβλία

Έντονος είναι ο προβληματισμός που εκφράζουν οι εκπαιδευτικοί, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφού το υπουργείο Παιδείας και η υπουργός δεν κατάφεραν να υπάρχουν βιβλία στην έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Φέτος, τη «δωρεάν παιδεία» την πληρώνουν οι γονείς, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη τους, όχι ότι δεν συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πως να το κάνουμε στη χώρα μας σχολείο και βιβλίο είναι «ένα», πάντα την πρώτη ημέρα ο μαθητής πήγαινε στο σχολείο με άδεια τσάντα και γύριζε σπίτι με την τσάντα του γεμάτη βιβλία.
Φέτος το κράτος δεν πρόκειται να δώσει βιβλία στα παιδιά, οι γονείς θα πρέπει από μόνοι τους να αναζητήσουν λύσεις.
Δυστυχώς μέσα στο γενικότερο μπάχαλο που υπάρχει στην κυβερνητική πολιτική δεν θα μπορούσε να απουσιάζουν από την Παιδεία προβλήματα σαν και αυτό, το περίφημο 5% για την Παιδεία εξανεμίστηκε στα σοκάκια της τρόικας και της ημιμάθειας των οικονομικών μάγων που μας κυβερνούν.
Παρόλα αυτά ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς Καλή Σχολική Χρονιά.
Για τους γονείς που επιθυμούν να κατεβάσουν τα βιβλία στον υπολογιστή τους σας παρουσιάζουμε την σελίδα του ψηφιακού σχολείου από την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν όλα τα βιβλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες