Pages

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Εξαφανισμένη είναι η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πάρο.

Τόσα γεγονότα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό και δεν βρήκε τον χρόνο να βγάλει μια ανακοίνωση, να ενημερώσει τον κόσμο για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.
Η χώρα μας, και κατ’ επέκταση η τοπική μας κοινωνία και οικονομία, πάει από το κακό στο χειρότερο, το ΠΑΣΟΚ με την απειλή της πτώχευσης και κάλυμμα τον «μπαμπούλα» της τρόικας, εφαρμόζει τα σκληρά μέτρα του μνημονίου, επιβάλει σκληρά εισπρακτικά μέτρα (φορολογικοί συντελεστές, περαίωση, τέλη κυκλοφορίας κ.λ.π.) τα οποία αν τα μελετήσετε θα δείτε ότι πλήττουν οικονομικά κυρίως τα μεσαία κοινωνικά στρώματα.
Καταστήματα βάζουν λουκέτο, εργάτες και υπάλληλοι μένουν κυριολεκτικά στο δρόμο, το κέντρο Υγείας υπολειτουργεί, όπως επίσης και το παράρτημα του ΕΚΑΒ στην Πάρο, τα αγροτικά ιατρεία κατ’ ουσία παραμένουν κλειστά, η Αντίπαρος εδώ και δύο μήνες δεν έχει ασθενοφόρο και όμως η Δ.Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στην Πάρο δεν βρήκε τον παραμικρό λόγο να βγάλει μια ανακοίνωση ως ένδειξη ότι σέβεται η ίδια τον εαυτό της, τα εκατοντάδες επίσημα μέλη της στην Πάρο και ότι λειτουργεί απέναντί τους με αίσθημα ευθύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες