Pages

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Απάντηση της Κοινότητας Αντιπάρου στον κ. Γιάννη Τριαντάφυλλο.

Η Κοινότητα Αντιπάρου μας έστειλε την παρακάτω επιστολή που είναι απάντηση στην επιστολή του κ. Γιάννη Τριαντάφυλλου που είχαμε αναρτήσει ΕΔΩ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                           
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΡΟΥ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ                                                         ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ 15/06/2010
ΤΗΛ. 2284061570                                                                          ΑΡ. ΠΡΩΤ.2252
ΦΑΞ. 2284061218
                                                         

                                                      ΠΡΟΣ:  κ. Ιωάννη Τριαντάφυλλο

                                                      ΚΟΙΝ: 1) Επίτροπο Ελεγτικού Συνεδρίου
                                                            2) Νομική Υπηρεσία Κυκλάδων
                                                            3) Νομαρχία Κυκλάδων
                                                            4) Βουλευτές Κυκλάδων
                                                            5) Τοπικά Μ.Μ.Ε.

Θέμα: «Απάντηση Κοινότητας Αντιπάρου στην επιστολή του κ. Τριαντάφυλλου που κοινοποίησε στις 8-6-2010»

Αξιότιμε κ. Τριαντάφυλλε με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την από 08-06-2010 επιστολή σας, με όλα τα σχετικά παράλογα, που στείλατε στους παραπάνω φορείς χωρίς λόγο, με αφορμή την απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου σχετικά με την εκτύπωση έντυπου φυλλαδίου αναφοράς του οικονομικού απολογισμού και των πεπραγμένων της οκταετίας για την οποία έχουμε την ευθύνη μέχρι 31-12-2010.
Θεωρούμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε
α) για να ενημερώσουμε τους κατοίκους στη Δημόσια Συνεδρίαση του απολογισμού και
β) για να παραδώσουμε σε αυτούς που θα αναλάβουν την Κοινότητα.
Το έργο για το νησί και την Κοινωνία δεν τελειώνει ποτέ συνεχίζεται και πρέπει να γνωρίζουν τι θα παραλάβουν. Η προμήθεια θα γίνει σύμφωνα με την μελέτη προμήθειας στη φθηνότερη προσφορά που θα επιλέξει το Κοινοτικό Συμβούλιο και τις διατάξεις του ενιαίου κανονισμού προμηθειών ΟΤΑ (ΕΚΠΟΤΑ) ΥΑ 11389/93 του Υπ. Εσωτερικών του Νόμου 3463/2006 (ΦΕΚ 114 Α) Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων. 
Εσείς το μεταχειριστήκατε για να αποδώσετε αρνητική εικόνα της Κοινοτικής Αρχής όπως το συνηθίζετε.
Οι αποφάσεις μας εγκρίνονται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και οι δαπάνες μας από το Ελεγκτικό Συνέδριο που εμείς ζητήσαμε από την πρώτη τετραετία να μας εντάξουν κατ΄ εξαίρεση στον προληπτικό έλεγχο των δαπανών, που ήταν μόνο για τους μεγάλους Δήμους και τα καταφέραμε.
Εσείς δεν έχετε καμία αρμοδιότητα να παίρνετε τις αποφάσεις μας και να τις κάνετε δελτία τύπου, συκοφαντικής δυσφήμησης εις βάρος της Κοινότητας, με την παραποίηση των αποφάσεων. Δεν είναι η πρώτη φορά που μαζί με την παρέα σας τα θετικά της Κοινοτικής Αρχής προσπαθείτε να τα κάνετε αρνητικά, για προσωπικούς σας λόγους.   
Ο μόνος λόγος για τον οποίο δικαιολογήστε να λέτε εκείνα που αναφέρετε στο δελτίο τύπου σας είναι η προφανέστατη απειρία σας. Σας συμβουλεύω να διοχετεύσετε το πάθος σας για αντιπαράθεση στους ανταγωνιστές σας ενόψει των δημοτικών εκλογών και όχι σε μία Κοινοτική Αρχή που επί οκτώ χρόνια έκανε έργο και τώρα το παραδίδει χωρίς να διεκδικεί τίποτα.  

Εκ της Κοινότητας
Η Πρόεδρος της Κοινότητας

ΦΑΡΟΥΠΟΥ ΜΑΝΕΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

10 σχόλια:

  1. και η δική σας θέση; ή, αν δεν θέλετε, η ερμηνεία του σκίτσου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι να την λυπάσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέση δεν πήρα στην ανακοίνωση του Γιάννη, ούτε θα πάρω και τώρα, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, το χρήμα του δημότη πρέπει να το σεβόμαστε, δυστυχώς όμως στη χώρα μας οι θέσεις του Προέδρου, Δημάρχου, Νομάρχη, Επάρχου οικειοποιούνται από τα πρόσωπα και θεωρούνται κτήμα τους, παραδείγματα όχι λίγα, πρώτος διδάξας στην περιοχή μας ο πρώην δήμαρχος Πάρου με τα πολυτελέστατα βιβλία απολογισμού, η νυν έπαρχος και άλλοι. (Τελικά μάλλον πήρα θέση) Όσο για την σημασία του σκίτσου ο Αρκάς είναι γλαφυρότατος και το χελιδονάκι ο καθείς μπορεί να το αναγνωρίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την πατησε ο γιανακης μας τωρα τι εχει να πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που την πατησε ο γιαννακης ρε μεγαλε........
    δηλαδη εσυ συμφωνεις με την μανετα για να χαλασει 3000-4000 ευρω ετσι για μαλακιες??????
    η παραμυθιαστηκες απο τις αοριστιες που γραφει για φεκ και νομους///////και για πες μας σε ποια σημεια απανταει η μανετα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τολμαει και μιλαει μην έχοντας διόλου τσίπα
    Κατηγορεί ενεργούς δημότες για απειρία αυτή που προσπάθησε να μάθει την τοπική αυτοδιοίκηση στου κασίδη το κεφάλι
    Μιλαει για κοινοτικό έργο αυτή που δεν πραγματοποίησε κανένα έργο υποδομής στο νησί
    Μιλαει για διαφάνεια στις αναθέσεις αυτή που εξυπηρέτησε μονό ημέτερους εκδότες και δημότες
    Μιλαει για ευθύνη αυτή που αποτελεί μόνιμη αντιδημοκρατική εκτροπή στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και έπρεπε να είναι σπίτι της εδώ και καιρό
    Τολμαει και μιλαει……
    Εξεστι Μανετα ασχημονειν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επί της ουσίας τίποτε απολύτως. Μία ακόμη κακογραμμένη έκθεση ιδεών με καμία τοποθέτηση σε όσα της καταλογίζει η επιστολή Τριαντάφυλλου.
    Και δύο σημαντικές διαπιστώσεις:

    -Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή, καθώς η Κοινότητα ανακάλυψε τα ιστολόγια, αποστέλλοντάς τους με μέηλ το παραπάνω κείμενο. Απομένει πλέον να ανακαλύψει και την ευθιξία.

    -Σχεδόν κανένας από αυτούς που θα περιμέναμε δεν έχει πάρει δημόσια θέση για τη χαρτούρα που θα μας φεσώσει η περιχαρής Κοινότητα. Ενδεικτικό της διστακτικότητας να εκτεθούν, ή της ατολμίας να κατηγορήσουν ευθέως.

    Φυσικά το ότι η επιστολή Τριαντάφυλλου ανέβηκε σε όλα (με δικαιολογημένες τις εξαιρέσεις) τα ιστολόγια δειχνει και την σύμπλευση με το σκεπτικό του. Αντίθετα, την κοινοτική απάντηση την έφαγε η μαρμάγκα. Ευτυχώς που χάριν της ενημέρωσης ανέβηκε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εμείς πάντως δεν λάβαμε ποτέ τις φωτεινές σκέψεις
    της προέδρου!!!!!!!! με email
    θα τις αναρτούσαμε με κατάλληλη φυσικά απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα πρέπει βέβαια να καλωσορίσουμε και το νέο θεσμικό όργανο της νομαρχίας μας που η κοινότητα έστειλε το δελτίο τύπου.Αυτό είναι το ελεγτικό συνέδριο και όχι πλέον το ελεγκτικό.Κυρία πρόεδρε τουλάχιστον στείλτε μία φορά ένα σωστό έγγραφο γιατί με αυτά που στέλνετε κάποιοι γελάνε μαζί ασς.
    το να απαντήσω το θεωρώ μη αναγκαιο αφού το δελτίο τύπου της κοινότητας είναι πολύ αόριστο.
    Πάλι ανακαλύψαμε τον Γιάννη και την παρέα του σαν κακοποιούς και συνομώτες. Ποιά είναι η παρέα αυτή??????Μήπως μπορείτε την επόμενη φορά να μας αναφέρετε και ονομαστικά.Αν εννοείτε αυτούς που τρέχουν τους συλλόγους του νησιού, αυτούς που ασχολούνται με τα παιδιά,τα σχολεία.τον ναυτικό όμιλο.αυτούς που είναι καλοί επαγγελματίες στο νησί μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσερε τις απόψεις σας και να τους ζητήσετε μια συγγνώμη.
    και το σπουδαιότερο λάθος σας........είναι που αναφέρετε στο δελτίο σας οτι τάχα δεν έχω καμιά αρμοδιότητα να σχολιάζω και να κρίνω αποφάσεις του κοινοτικού συμβουλίου σας.ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ???? ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ Η ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ???
    αν δεν έχουμε δικαίωμα οι πολίτες ενός τόπου να κρίνουμε τις αποφάσεις σας τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Και γιατί κυρία πρόεδρε φέρατε το θέμα αυτό 2!!! φορές για συζήτηση?? κάτι δεν σας πήγε καλά την πρώτη φορά? την απόφαση θα μου την κοινοποιήσετε??αν ναι πότε με το καλό?
    Ο δε απολογισμός σας αν δεν απατώμαι πρέπει να γίνεται το τέλος Μαίου.Εσείς πότε σκοπεύετε να τον κάνετε?? τον Αύγουστο πάλι?? μέσα στο κοινοτικό κατάστημα????????
    ο κακός Γιάννης
    χωρίς την παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντε κυρά μου στο καλό και μην μας γράφεις!Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μερικές χιλιάδες ευρώ να μάθουμε πόσο άχρηστη ήσουν εσύ και οι παρατρεχάμενοί σου εδώ και οχτώ χρόνια!Μπορείς να τα διαθέσεις στα παιδάκια του ναυτικού ομίλου που τουλάχιστον κάνουν κάτι πιο παραγωγικό από σένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες