Pages

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Η Αντίπαρος σκλάβα των ονείρων ορισμένων εραστών της εξουσίας.

Η βιασύνη ανακοίνωσης υποψηφιότητας για την διεκδίκηση του νέου Δήμου Αντιπάρου, του κατά άλλα συμπαθέστατου κ. Λεβεντάκη, δημιουργεί νέα δεδομένα στην Αντίπαρο.
κ. Λεβεντάκη, η πολιτική μας δράση πρέπει να στηρίζεται καταρχήν σε ηθικά και συναισθηματικά στοιχεία αντίδρασης, σε ότι άσχημο συμβαίνει, στην κοινωνία που ζούμε. Η πολιτική αυτή δράση δε σημαίνει πως είναι ασυνείδητη.
Η αρχική πολιτική διαμαρτυρία ορισμένων για την αποφυγή συνένωσης Πάρου-Αντιπάρου, εξελίχθηκε σε μαζικό κίνημα, που με θυελλώδη, ορμητικό και ριζοσπαστικό τρόπο κατάφερε να ανατρέψει, καταρχάς, την απόφαση αυτή.
Αντί σήμερα εσύ να δράσεις μαζικά, αποσχίστηκες και απέδειξες με την πράξη σου αυτή ότι είσαι ασταθής, ευμετάβλητος και πολιτικά βίαιος.
Για μια ακόμα φορά αποδεικνύετε ότι η Αντίπαρος παραμένει σκλάβα των ονείρων ορισμένων εραστών της εξουσίας.
Ακολουθεί απάντηση του Γιάννη Τριαντάφυλλου μέλους της συντονιστικής επιτροπής για το αυτοδιοίκητο της Αντιπάρου.

AYTO ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG-FILELEYTHEROS ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ (ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.......).
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ(ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΝΝΟΩ) ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ??????? ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΙ????
ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΘΕΜΙΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... (Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ?) ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...... ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΤΩΣΗ,,, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 2 ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ.????!!!!!!!
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ (ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ. Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΡΕΤΗ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΨΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ.... ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΛΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

             ΦΙΛΙΚΑ    

       ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

14 σχόλια:

  1. μελος επιτροπής1 Μαΐ 2010, 11:50:00 π.μ.

    Ένα πολύ βιαστικό άνοιγμα στους πολίτες πριν κατακαθήσει ο κουρνιαχτός από το σχέδιο Καλλικράτης και ενώ σε όλο το νησί η κουβέντα που γίνεται είναι για το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.

    Κρίμα, άστοχη επιλογή τόσο σε χρόνο όσο και σε στόχο. Ελπίζω να μην τρέξουν κι άλλοι να δηλώσουν έτσι, ελαφρά τη καρδία, την υποψηφιότητά τους. Και μάλιστα μέσα από φυλλάδες αμφιλεγόμενες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Λεβεντάκη όποιος βιάζεται σκοντάφτει δεν την ξέρεις αυτή την παροιμία;
    Προσπάθησες να προκαταλάβεις τους αντιπαριώτες αλλά μάλλον έχασες γιατί η Αντίπαρος δεν χρειάζεται πολιτικούς επιβήτορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΟΣΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ Ο, ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ.
    ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΕΣ ΣΥΝΑΜΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΟΝΑΠΑΡΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.
    ΕΝΩ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ, ΕΝΩ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ.
    ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ.
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ.
    Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ. ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
    Χρηστος Καραγιαννωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ Parospress και ο Γιάννης ο Τριαντάφυλλος θέλετε να δώσετε σε άλλον τον δήμο γιαφτό φωνάζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί parospress θέλεις να δώσεις τον δήμο σε άλλον?Ε γιατί?Χαχαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ ανώνυμε της 02 Μαϊ 2010 12:23:00 π.μ. ούτε εγώ αλλά ούτε και ο Γιάννης Τριαντάφυλλος έχουμε κανένα Δήμο και τον περιφέρουμε προς πώληση άλλοι είναι αυτοί που τον περιτριγυρίζουν ως πολύφερνη νύφη και προσπαθούν να τον καβαλικέψουν εμείς απαντήσαμε στο αυτονόητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλωσόρισα βρε τι χαμός είναι αυτός που γίνετε εδώ, καλά έμαθα ότι οι υποψήφιοι θα είναι τέσσερις όπως γίνετε με τους πεθαμένους (τέσσερις τους πάνε) νεκρή λοιπόν η Αντίπαρος και αυτοί θα την οδηγήσουν στην τελευταία της κατοικία. Εχω μια επιθυμία κατά την περιφορά μπροστά να μπει ο Χρηστος (μαζί με μικρόφωνο και κάμερα) δίπλα του ο Αντώνης (με ένα καλάθι ψάρια) πίσω αριστερά ο Λεβεντάκης (με μια αρμαθιά μασέλες) πίσω δεξιά ο Τσιπουράς (με ένα δίσκο τσίπουρα για κέρασμα)ο Φρίκος να κρατάει το θυμιατό και εσύ Parospress να κρατάς το ίσο.
    Ε ρε γλέντια που έχουμε να κάνουμε. Καλά μωρέ και αν τελικά μας δουλέψουν και δεν γίνει ο Δήμος τι θα κάνει ο Λεβεντάκης με την ανακοίνωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίος ο Αρουραίος που θα ναι τελευταίος να κάνει την βρόμικη δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ναι ναι εγώ θα κρατάω τα κόλλυβα και θα ρίξω όλο το χώμα από πάνω θα το πατήσω καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρωτον εκτος απο το δουλεμα Λεβεντακη στην επιτροπη, κανεις μα κανεις αλλος δεν μας δουλεψε ουτε θα μας δουλεψει.
    Και συ αρουραιε δεν δεν εισαι τιποτε αλλο παρα ενα μικρο κι ανημπορο να μασουλησει ποντικακι.
    Οσο για τον Λεβεντακη,το πιθανοτερο ειναι οτι την ανακοινωση θα την κανει καταπλασμα ετσι κι αλλοιως.
    Εσυ τουλαχιστον εχεις κι ενα Nick Name....οι αλλοι απο πανω σου η οι αλλες εχουν παθει ενα κοψιμο κι ειναι κι ανωνυμο ρε παιδι μου μην χασει ο Βοναπαρτακος και παθει Βατερλω οχι στο Βατερλω αλλα στην Αντιπαρο που αν δεν εχεις καταλαβει ειναι ηδη σε κωμα εδω και πολυ μα παρα πολυ καιρο. Εχει παθει μια ανοια ενα πραμμα ρε παιδι μου, μονο ο διακοπτης μενει να κλεισει και παπαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρήστο όταν ο Λεβεντακης μαζί με τον Ρήγα τον Φαρουπο τον Αντιπαριο και τον Λαουταρη με την φωνή του κοπάναγαν την Μανετα και την έτρεχαν από δικαστήριο σε δικαστήριο και την ξεφτίλιζαν το έκανα από αγάπη για την Αντίπαρο ; Δεν είχαν Βοναπαρτισμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προς ανωνυμο απο πανω:
    Θελεις αληθινα να το ανοιξουμε το θεμα;
    Δεν ηλθα χτες απο την Βραζιλια,οποτε γνωριζω τι πως ποτε και γιατι...
    Παντως αν θελεις την αποψη μου στα γρηγορα...
    παρ'τον ενα και κοπανα τον πανω στον αλλον(και τη μια και την αλλη πλευρα) και την πληρωσε το χωριο.Οσο για το βουλευτη νομιζω οτι δεν εχει υπερβει τον Ρουβικωνα.Οι εφημεριδες κανουν τη δουλεια τους και δουλεια τους ειναι να ψαχνουν να βρισκουν και ασφαλως να δημοσιευουν. Αλλοιμονο αν για καθε αποκαλυψη που βασιζεται σε στοιχεια που δεν μας αρεσουν στελνουμε το δημοσιογραφο στο δικαστηριο και ζηταμε οτι μας ερθει στο κεφαλι. Δεν μπορεις λοιπον να τους βαλεις ολους στο ιδιο τσουβαλι...
    Το πως επιλεγει ο καθενας να κανει αντιπολιτευση αφορα τον ιδιο και αυτους που τον ακολουθουν και κρινεται απο ολους μας.Οπως κρινεται και ο τροπος της διοικησης της κοινοτητας η μηπως η συμπολιτευση πρεπει να ειναι στο απυροβλητο;
    Ο ΒΟΝΑΠΑΡΤΙΣΜΟΣ εμφανιστηκε με την ανακοινωση της υποψηφιοτητας και σχολιαστηκε αναλογως.
    Καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τί ιστορία ειναι κι αυτή για ενιαιο συνδιασμο.
    Πολιτική ανοησία, ή προσπάθεια στησίματος
    καθεστώτος, ετσι ωστε οι αρπαχτές καί η κακοδιαχείρηση να ευλογούνται από τούς ενιαίους χωρίς αντιπολιτευτική φωνή;
    Ακόμη καί ενας καλός ενιαιος καί μοναδικός συνδιασμός ανιδιοτελών, καί γενικώς ενάρετων ανθρώπων(πού ανφιβάλλω αν υπάρχουν,αλλά καί αν εκπροσωπούν τήν κοινωνία)δέν μπορεί νά γίνει
    καλύτερος αν δέν εχει εστω καί μιά στοιχειώδη αντιπολίτευση.
    Η αμφισβήτηση,ειναι ο μοναδικός τρόπος νά περιοριστουν οι ανθρώπινες αδυναμίες πού εμφανιζονται κατά τήν ασκηση της εξουσίας,καί υπονομευουν τήν δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε Γιάννη η Δημοκρατία δεν είναι καταναγκαστικά έργα για να χρειάζεσαι τον δεσμοφύλακά σου.
    Συμμετέχουν όσοι θέλουν.
    Αν κάποιοι κουράζονται, απλά αφήνουν το μέλλον τους σε άλλους που δεν κουράζονται από τις διαδικασίες οι οποίες δεν πρέπει να μας φοβίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες