Pages

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Πάλι τα ίδια στο Δήμο Πάρου

Βάλθηκαν να μας τρελάνουν εκεί στο Δήμο Πάρου. Αντί να παραδειγματισθούν από τα λάθη που έγιναν στην υπόθεση του Λιμενικού Ταμείου, συνέχεια υποπίπτουν στα ίδια λάθη, με την δικαιολογία ότι "είχα εμπιστοσύνη και υπέγραφα χωρίς να ελέγχω"
Μα Μαρουσώ μου, στους πονηρούς καιρούς που ζούμε, πρέπει να προσέχουμε πιο πολύ, εκτός και αν θεωρούμε ρουτίνα την θέση που απλόχερα μας εμπιστεύθηκαν οι Παριανοί. Εγώ καμιά αμφιβολία δεν έχω ως προς τις προθέσεις σου, οφείλω όμως να επισημάνω ότι η θέση του αντιδημάρχου είναι μια θέση ευθύνης και απαιτεί μεγάλη προσοχή και ευσυνειδησία την οποία στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν επέδειξες. Δεν γνωρίζω ούτε μπορώ να προκαταλάβω το αποτέλεσμα της έρευνας, που όπως ο ίδιος ο δήμαρχος δήλωσε θα γίνει άμεσα, αυτό όμως που γνωρίζω και συμπεραίνω είναι ότι η αξιοπιστία που πραγματικά είχες χάθηκε. 
Ελπίζω, ο δήμαρχος, ο οποίος έχει και την ευθύνη για την θέση που κατέχεις να πράξει αυτό που  η θέση του επιβάλλει και όχι μόνο να αρκεστεί σε εξορκισμούς, άλλωστε οι εκλογές δεν είναι μακριά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες