Pages

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Τάδε έφη

Τίτλος: 10 πράγματα που μας «έφτιαξαν» το 2008 στην Πάρο (σε τυχαία σειρά)
 
Χρήστος Βλαχογιάννης
Ο Δήμαρχος άρχισε την ουσιαστική του θητεία το 2008 έχοντας χίλια-δύο προβλήματα συνεννόησης. Δίχως, πολλές κουβέντες μάζεψε τα ασυμμάζευτα, δεν άκουσε όσους έμπαιναν εμπόδιο μπροστά του, ως γνήσιος Θεσσαλός με «αγύριστο κεφάλι». Δούλεψε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Αφουγκράστηκε τα οικονομικά προβλήματα του νησιού που υπάρχουν λόγω της οικονομικής κρίσης σε όλο τον κόσμο και παρά του ότι δεν είναι μέσα στις υποχρεώσεις του, προσπαθεί να «βγάλει», κοινωνικό πρόσωπο. Κορυφαία πολιτική κίνηση ήταν στις αρχές του καλοκαιριού, όταν δεν κάμφθηκε από τις πιέσεις των επαγγελματιών οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων, από επιχειρηματικά συμφέροντα και από την πίεση Δημοτικών Συμβούλων, ακόμα και του συνδυασμού του και είπε όχι στην  φορτοεκφόρτωση αδρανών υλικών εν μέσω τουριστικής περιόδου, στο λιμάνι της Παροικιάς.
 
Μήπως κάποιος γνωρίζει να μας πει ποιός είχε γράψει τα παραπάνω κείμενο;
Στην επόμενη ανάρτησή μας θα σας πούμε ποιός είναι, μέχρι τότε μπορείτε να μαντέψετε...

3 σχόλια:

  1. Ο διαχειριστής του blog δεν παιζει σωστά και δεν έκανε γνωστό τι θα κερδίσει αυτός ή αυτή που θα το βρει... Προτείνω στον κ. διαχειριστή του blog αυτός που θα βρει τον συγγραφέα του κειμένου να κερδίσει μια ετήσια συνδρομή στην εφημερίδα "Τα ΝΕΑ ΠΑΡΟΥ
    - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ"... Αν και από ότι πληροφορούμαι από το blog σας η εφημερίδα δεν πουλιέται αλλά μοιράζεται δωρεάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψίθυροι 3/1/09
    http://fileleutheros.pblogs.gr/2009/01/psithyroi-3-1-09.html

    O έχων μάστερ στις πολιτικές κ@λ@τ**μπ*ς και στις κομματικές α*λ^ύμπ%ς, ο "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε", o κ. Φιλελεύθερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσακάλια είστε τίποτα δεν αφήνετε στην τύχη όλα τα ξέρετε και εγώ που νόμιζα ότι ανακάλυψα την "Αμερική"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες