Pages

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Eίσαι ένας ΜΠΑΤΣΟΣ

Σίγησαν όλοι σήμερα.
Άκρα σιωπή. Κανείς "δημοκρατικός, προοδευτικός" πολίτης δεν διαδηλώνει. Κανείς "αγανακτισμένος νέος" δεν σπάζει, δεν βάζει φωτιές. Κανείς δεν καλεί τον κόσμο σε αντίσταση. Κανείς δεν βροντοφωνάζει "Τρομοκράτες Γουρούνια Δολοφόνοι". Κανείς δεν ανάβει κεριά για σένα. Απλά ευχολόγια μόνο ακούς, προσβολές δέχεσαι, σε λένε ανεκπαίδευτο, ανεπαρκή. Εσύ, βλέπεις, δεν γεννήθηκες στα βόρεια προάστια. Εσύ δεν μπορείς να συγκρίνεσαι με τον Κολοκοτρώνη και ας ανατράφηκες στην ίδια γη μ' αυτόν. Εσύ μπορεί να είσαι νέος 21 ετών, δεν είσαι όμως νέος των Εξαρχείων. Εσένα, η μάνα σου δεν μπορεί να κλάψει και ο πατέρας σου δεν μπορεί να διαμαρτυρηθεί. Γιατί απλά, για τη "Δημοκρατία των προοδευτικών ελλήνων" και τη "Δημοκρατία των ΜΜΕ" είσαι ένας ΜΠΑΤΣΟΣ. Αυτοί ζητούν αίμα για να διασκεδάσουν, το δικό σου αίμα όμως δεν τους κάνει, γιατί εσύ συμβολίζεις την εξουσία που ποτέ δεν είχες.

9 σχόλια:

  1. Καταγγέλθηκε χθες στο MEGA από συνδικαλιστή της Αστυνομίας ότι έδινε Video με ξυλοδαρμό αστυνομικών από αγανακτισμένους πολίτες σε δημοσιογράφο και αυτός δεν το πήρε με τη δικαιολογία ότι οι μπάτσοι δεν πουλάνε!!!
    Δοξάστε την έγκυρη ελληνική ενημέρωση, τους αδέσμευτους Έλληνες δημοσιογράφους, που γράφουν και λένε ότι τους πουν τα αφεντικά τους.
    ΥΓ: Φίλε Parospress συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρότι σε κάποια σημεία δεν συμφωνώ, οφειλω να ομολογήσω ότι πρέπει να ακούγεται κι αυτή η άποψη μέσα στον ωκεανό των γνησιων και φαλκιδευμένων αντιεξουσιαστών που ντύθηκαν όλοι τσε από τον καναπέ. Το antiparos-blog έκανε χθες το σχόλιο του και βρίσκει τίμια και ειλικρινή τη στάση του Parospress ως θιασώτη μιας άποψης που δεν ακούγεται συχνά στη blogόσφαιρα (κι όταν ακούγεται είναι προκλητική και φανφαρώδης). Κι ας έχει τη δική του οπτική στα γεγονότα.
    Καλη χρονια με καλα κουραγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gia sou paliofile arouree kali hronia hahahha:-)
    Sigoura paros press an kai ligo eretiki apopsi iparhei kai prepei na iparhei.
    tin kanw twra giati tha mou tin pesoun oi betatzides kai tha me kanoun pali halia mera pou einai simera lol :-) hronia polla kai kali hronia paros press.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας είμαστε λογικοι.
    Σίγουρα υπήρξε μια διπλή δολοφονική απόπειρα κατά ανδρών των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του νεαρού αστυνομικού,από τρομοκράτες; Αμερικάνους πράκτορες που επιδιώκουν την ανατροπή της κυβέρνησης; Αντιεξουσιαστές που θέλουν να εκδικηθούν για τη δολοφονία του δεκαεξάχρονου;
    Ότι και να είναι από αυτά, σίγουρα μας κάνει να ξεχνάμε τα οικονομικά μας προβλήματα, το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, καθώς και τα υπόλοιπα σκάνδαλα που έχουν διαπράξει τα πρωτοπαλλήκαρα της Ν.Δ. Ούτε παύει να υφίσταται η αστυνομική βία και αλόγιστη χρήση των χημικών κατά δικαίων και αδίκων. Δεν πρέπει λοιπόν να αφήνουμε να παραπλανούν τη σκέψη μας με διλήμματα: μπάτσος ή αναρχικός, αφού και τα δύο παιδιά είναι παιδιά της ίδιας μάννας, παιδιά του Ελληνικού λαού,με τα ίδια προβλήματα. Ας στραφούμε λοιπόν κατά του πραγματικού εχθρού και ας σταματήσουμε να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας.
    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ
    ΚΙΝΔΥΝΟΣ να φθάσουμε με την ΕΛ.ΑΣ. από το ένα άκρο στο άλλο είναι ορατός: από τη μια έχουμε σήμερα μια Αστυνομία διαλυμένη από κομματικές διώξεις, αποψιλωμένη από πολλά έμπειρα στελέχη, αποκαρδιωμένη από την έλλειψη επαγγελματισμού και αξιοκρατίας, αναποτελεσματική από απουσία στόχων και επιχειρησιακού σχεδιασμού και ερμαφρόδιτη μεταξύ «ρουσφετολογικού μηχανισμού» και οραμάτων για... στρατιωτικοποίησή τηςβλέπε εκπαίδευση των νέων αστυφυλάκων σε στρατόπεδο... τεθωρακισμένων του Στρατού Ξηράς!

    Από την άλλη, χθες και προχθές επιχειρήθηκε να εμφανισθεί η ΕΛ.ΑΣ. με νέο «καπέλο» κάνοντας επίδειξη δήθεν σοβαρότητας, αποφασιστικότητας, ισχύος κ.ο.κ.

    Καθώς όμως όλα αυτά είναι, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, απόρροια περισσότερο ενός πολιτικάντικου τακτικισμού προκειμένου να συγκινηθούν οι... νοικοκυραίοι, παρά αποτέλεσμα πολιτικής κατεύθυνσης, επαγγελματικού σχεδιασμού, εκπαίδευσης και συστηματικής δουλειάς, μπορεί εύκολα να εμφανιστούν ακόμα περισσότερα φαινόμενα αυθαιρεσίας, τσαμπουκά, καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, νέες «ζαρντινιέρες», κατασταλτικές και αντεργατικές πρακτικές κ.ο.κ. Με «άλλοθι», τώρα, την αντιμετώπιση πραγματικών ή και κατασκευασμένων απειλών.

    Είναι βεβαίως ηλίου φαεινότερον ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς αστυνομία. Ακριβώς γι΄ αυτό οι ευθύνες της κυβέρνησης, όπως και της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., είναι σήμερα διπλές: Γιατί κάποιοι επιχειρούν να υποκαταστήσουν τον υπεύθυνο πολιτικό σχεδιασμό και επαγγελματισμό με ψυχολογική «ντόπα»... Κι όποιον πάρει ο χάρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρήκα ευκαιρία σήμερα να απαντήσω στους φίλους επισκέπτες.
    Προς τον antiparos-blog: Αγαπητέ φίλε bloger δεν καταλαβαίνω τη λέξη "σίγουρα" που έγραψες, θεωρείς ότι η άποψή μου ξεφεύγει από τα συνηθισμένα; δηλαδή από αυτά που ο απλός άνθρωπος σκέφτεται και λέει; Μα η ειρωνεία η δική μου στοχεύει σ' όλα όσα κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα συνέβηκαν και ακούστηκαν, φυσικά η άποψή μου δεν είναι καθόλου αιρετική, όπως γράφει ο bloger Antipariafwni, αλλά είναι η ειρωνική μου τοποθέτηση στις "εξαλλοσύνες" μιας τυχαίας όσο και βλακώδους ενέργειας ενός ειδικού φρουρού, που στοίχισε όμως τη ζωή ενός παιδιού που στην προκειμένη περίπτωση που εγώ γράφω δεν είχε την ίδια ανταπόκριση στην κοινωνία, όχι γιατί η ίδια δεν θα ανταποκρινόταν, αλλά γιατί αυτοί που την προηγούμενη φορά την κάλεσαν τώρα απουσιάζουν.
    Όσο για αυτά που γράφει ο "παρατηρητής" δεν έχω πολλά να γράψω απλά του λέω ότι για πολλά χρόνια τα έλεγαν κάποιοι άλλοι, ε τι να κάνουμε τώρα ήρθε η σειρά του να πει και αυτός τα ίδια.
    Για σένα φίλε Ανώνυμε της 7 Ιανουάριος 2009 6:23 μμ που μπαίνεις και μας σερβίρεις αποσπάσματα από φυλλάδες, ξεκόλλα, δική σου άποψη δεν έχεις; ότι γράφουν αυτές είναι και σωστό; σκέψου και λιγάκι μην αφήνεις τους άλλους να μιλάν για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή και ευλογημένη χρονιά φίλε μου. Σχετικά με το θέμα πιστεύω ότι "εμείς" δώσαμε δύναμη και αξία στα ΜΜΕ και δυστυχώς τώρα είναι δύσκολο να κάνουμε πίσω. Μπορούμε όμως να δώσουμε μια ξεχωριστή δύναμη σε κάτι ξεχωριστό : το intenet και να ξαναγίνουμε σκεφτόμενοι άνθρωποι και όχι αφομοιωτές σερβιρισμένων απόψεων. θέλω να πιστεύω ότι και πάλι όλα αυτά θα ξεχαστούν, και σχετικά σύντομα φοβάμαι, μόλις κάτι νέο φανεί και πουλάει. 'Οποιος θέλει ας ξεχάσει, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε αλλά όπως λέει καιένα φίλος μου γιατί πρέπει κι αυτοί που έχουν επιλεχτική αμνησία να έχουν ταυτόχρονα και το εκλογικό δικαίωμα και να καθορίζουν τι τύχες μας; Ας δούμε λίγο καλύτερα τι εφαρμοζόταν στην πατρίδα της δημοκρατίας και ας αποδείξουμε ότι αυτό το δικαίωμα το αξίζουμε δίκαια.
    ΥΓ : Το ίδιο βαρύ χώμα θα σκεπάζει όλα τα παιδιά, ο ίδιος πόνος θα τους συντροφεύει.Μετά το θάνατο για ποια δικαίωση μου μιλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μιας τυχαίας όσο και βλακώδους ενέργειας ενός ειδικού φρουρού?
    Μπάτσοι λουλούδια αγγελούδια
    όσο γιά τον Διαμαντή γιά ποιά σιωπή μας τσαμπουνάς απο τον Πρόεδρο μέχρι τους κουκουλοφόρους έχει ευχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί σκίσανε τα καλτσόν των γιαγιάδων ρε παιδιά;
    Ξέρει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες