Pages

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Συνέντευξη Τύπου Γ. Χατζημάρκου στην Πάρο - αρχείο ήχου



Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος βρέθηκε χθες Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 στην Πάρο και την Αντίπαρο.
Ο κ. Χατζημάρκος, που ήρθε στο νησί μας με την 1η πτήση από το «Ελ. Βενιζέλος», παραβρέθηκε στην εκδήλωση υποδοχής του πρώτου αεροσκάφους στον νέο κρατικό αερολιμένα Πάρου ενώ συναντήθηκε, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Αντίπαρο, με τον Δήμαρχο του νησιού Αναστάσιο Φαρούπο.

Τον κ. Χατζημάρκο, στην 3η παρουσία του στο νησί μας ως Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, συνόδευσε ο Έπαρχος Πάρου - Αντιπάρου Κων/νος Ν. Μπιζάς.
Ο κ. Χατζημάρκος με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Πάρο παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου, παρουσία και του Επάρχου Πάρου - Αντιπάρου κ. Μπιζά, προς τα ΜΜΕ του νησιού σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΙΓΑΙΟΝ» στην Παροικιά.
Στη διάρκεια 90 λεπτών Συνέντευξης Τύπου ο κ. Περιφερειάρχης αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που αφορούν τα νησιά μας Πάρο & Αντίπαρο, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα αλλά και την εν γένει λειτουργία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Ο κ. Χατζημάρκος ξεκινώντας τη συνέντευξη τύπου έκανε αναφορά στην έναρξη λειτουργίας του νέου Κρατικού Αερολιμένα Πάρου.

Πατήστε εδώ για να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Χατζημάρκου, παρουσία του Επάρχου Πάρου - Αντιπάρου κ. Μπιζά, προς τα Μ.Μ.Ε. του νησιού μας που δόθηκε τη Δευτέρα 25/7/2016 σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΙΓΑΙΟΝ» στην Πατροικιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες