Pages

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Για τα καταλύματα προσβάσιμα στα ΑΜΕΑ



Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Αν έχετε ενοικιαζόμενα δωμάτια προσβάσιμα σε ΑΜΕΑ, καλό είναι να ενημερώσετε την «Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ», για να αυξήσετε τις κρατήσεις σας.
Διαβάστε την σχετική επιστολή.
Πρόεδρος Κυκλαδικής Ομοσπονδίας
11 Ιουνίου 2016


ΡΟΔΟΣ, Τρίτη, 31/05/2016
Η «Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ», προσκαλεί όσους διαθέτουν χώρους (μαγαζιά, εστιατόρια, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια κ.τ.λ.) τα οποία θεωρούν ότι είναι προσβάσιμα σε άτομα με αναπηρία, να μας ενημερώσουν προκειμένου να προσέλθουμε για αποτύπωση.
Η εν λόγω δράση αποτελεί συνέχεια της Προγραμματικής Σύμβασης που είχαμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για αυτό το σκοπό και η οποία θα συνεχίζεται από εμάς επ' αόριστον.
Το όλο εγχείρημα γίνεται αποσκοπώντας τα τελικά αποτελέσματα να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας www.pwdservices.gr προκειμένου να ενημερώνονται όλα τα άτομα με αναπηρία τα οποία την επισκέπτονται καθημερινά.
Προς ενημέρωση σας, η ιστοσελίδα μας είναι διεθνώς γνωστή και την επισκέπτονται καθημερινά άτομα με αναπηρία και μη, ανά τον κόσμο, διότι τυχαίνει υποστήριξης του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Αναπηρίας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο και τη βοήθεια σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες