Pages

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ο Έπαρχος Πάρου για τη διοργάνωση του 6ου Ποδηλατικού Γύρου Πάρου




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥ
Γραφείο Επάρχου

Πάρος 27 / 05 / 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση 6ου Ποδηλατικού Γύρου Πάρου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑΙ) αποφάσισε ομόφωνα στην συνεδρίαση της 12-05-2016 να εγκρίνει τη συμμετοχή της ΠΝΑΙ, μετά από εισήγηση του Τμήματος Πολιτισμού - Αθλητισμού της Περιφέρειας για τη δράση με τίτλο: "Ποδηλατικός Γύρος Πάρου", που θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο στις 05/06/2016, με συνολικό κόστος συμμετοχής από την Περιφέρεια το ποσό των 1.875,37 € (ΑΔΑ: Ω7ΦΚ7ΛΞ-ΑΘΗ - 17.05.2016 ).

Κατόπιν της παραπάνω απόφασης η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνει με τον Αθλητικό Ποδηλατικό ΄Όμιλο Πάρου τον 6ο Ποδηλατικό Γύρο Πάρου στις 05.06.2016.
Η έναρξη και ο τερματισμός του αγώνα θα είναι ο πεζόδρομος Αλυκής Πάρου και η διαδρομή θα είναι 61 χλμ.
Ευχαριστούμε για την συνδρομή τους στην πραγματοποίηση του παραπάνω αγώνα, τους παρακάτω φορείς:
Δήμο Πάρου, Δημοτικές Κοινότητες Πάρου, ΚΔΕΠΑΠ, Ελληνική Αστυνομία, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς και Ευζωία Πάρος.
Ο Έπαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη & τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωάννη Μαργαρίτη για την εισήγηση τους προς την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ καθώς και το Δ.Σ. του Αθλητικού Ποδηλατικού Ομίλου Πάρου για την ειλικρινή και ουσιαστική συνεργασία.
Ευχόμαστε ο αγώνας να κυλήσει ομαλά, να υπάρξει υγιής συναγωνισμός ανάμεσα στους ποδηλάτες και οι θεατές να απολαύσουν τον αγώνα.

Κων/νος Ν. Μπιζάς
Μαθηματικός
Έπαρχος Πάρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες