Pages

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου: Εκδήλωση για στήριξη του νέου αεροδρομίου



Αγαπητοί συνάδελφοι,
Καθημερινά αισθανόμαστε τη συρρίκνωση της τουριστικής κίνησης απέναντι από αλλά νησιά που διαθέτουν αεροδρόμιο.
Το νέο αεροδρόμιο είναι έργο ανάπτυξης για τα νησιά μας Πάρο και Αντίπαρο και πιστεύουμε ότι χάρη στις προσπάθειες που έχουν γίνει πλησιάζει στην ολοκλήρωση του.
Η αποπεράτωση του τεράστιας σημασίας αναπτυξιακού έργου για τα νησιά μας έρχεται στην κατάλληλη στιγμή.

Η ώθηση που θα δώσει στην αγορά η έναρξη της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου, θα καλύψει μέρος της ζημίας που αναμένουμε.
Αυτό μας υποχρεώνει σαν επαγγελματίες και κατοίκους του νησιού αυτού, να στηρίξουμε όλοι μας την προσπάθεια αυτή, ώστε να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν.
Για όλα τα παραπάνω, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου κατά το τελευταίο του συμβούλιο, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία εκδήλωση κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και συγκεκριμένα
το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016
με λαϊκό και νησιωτικό πρόγραμμα και να διαθέσει όλα τα έσοδα της βραδιάς για την ολοκλήρωση νέου αεροδρομίου.
Καλούνται όλοι οι φορείς και πολιτιστικοί σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διοργάνωση, να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του συλλόγου.
Επίσης καλούνται τα ΜME να συμμετέχουν ως χορηγοί επικοινωνίας.
Τέλος, όσοι επιθυμούν να είναι χορηγοί ή υποστηρικτές της εκδήλωσης ή και δωροθέτες για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 2284022262 Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 13:30 ή με τον Πρόεδρο κο Απόστολο Αλιπράντη στο 6946468060.
Όλοι μαζί μπορούμε

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου
Ο Πρόεδρος Απόστολος Αλιπράντης
Ο Γεν. Γραμματέας Ηλίας Κρητικός


9 σχόλια:

  1. τωρα το θυμηθηκε ο κυριος προεδρος οταν αποχωρουσε απο την ΑΜΚΕ δεν το σκεφτοταν οτι το αεροδρομιο ειναι εργο πνοης για το νησι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργησε αλλα το καταλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβε, απλως θελει μεριδιο απο την πιτα.Αν καταλαβαινε θα ηταν λιγοτερο διχαστικος και θα φροντιζε για το καλο της Παρου και οχι της τσεπης του.

      Διαγραφή
    2. Οταν θιγεται η τσεπη του αποχωρει(βλεπε ΤΟΠΣΑ)και οταν εχει οφελος επιστρεφει για να φαει και αυτος

      Διαγραφή
  3. Ακριβώς όπως τα λέτε, 17 μαΐου είναι η εκδίκαση μπαφίτης και Αλιπράτης πληρώνουν από την τσέπη τους, για τις πλάτες που έβαλαν για το αεροδιάδρομο της πάρου για αυτό καλό είναι να μιλάνε όσοι γνωρίζουν!!!
    Μηνύσεις για τη «λακκούβα», από Ραχήλ Μακρή. Πληροφορίες… από Πάρο!

    Το θέμα όλων, όσοι με τον έναν ή άλλο τρόπο κάνουν σπέκουλα πάνω στο έργο του νέου αεροδρομίου Πάρου, συνεχίζεται.


    Η μήνυση

    Η βουλευτής Κοζάνης, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Ραχήλ Μακρή, κατέθεσε στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Αθηνών, έγκληση κατά του κ. Γεωργίου Μπαφίτη, προέδου της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου, του κ. Απόστολου Αλιπράντη, προέδρου του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου, της κ. Μάνιας Αμπατζή, γενικής γραμματέως της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου και του κ. Ηλία Κρητικού, γενικού γραμματέως, του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου.




    Τι λέγουν Μπαφίτης και Αλιπράντης

    Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου, κ. Γιώργος Μπαφίτης, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε πως δεν επιθυμεί την παρούσα στιγμή να κάνει καμία δήλωση για την υπόθεση. Όπως μας είπε ο κ. Μπαφίτης, θα τοποθετηθεί συνολικά στο θέμα σε συνέντευξή του.

    Ο πρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου, κ. Απ. Αλιπράντης, έκανε στην εφημερίδα μας την εξής δήλωση για τα παραπάνω συμβάντα:

    «Σε μια εποχή που το νησί μας προσπαθεί να δημιουργήσει μια βάση ανάπτυξης με τις κατάλληλες υποδομές, που θα το τοποθετήσουν σε ανταγωνιστική τροχιά στον τουρισμό, υφίσταται τα πολιτικά τερτίπια κάποιων που αδιαφορώντας για το μέλλον της κοινωνίας της Πάρου και της Αντιπάρου, επιτίθενται για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, χωρίς ενδοιασμούς και φιλότιμο. χρησιμοποιώντας κάθε μέσο. Αυτό εμείς ως πολίτες των νησιών μας, δεν θα το επιτρέψουμε.

    Σχετικά με τη μήνυση, ήδη μπορώ να πω ότι είναι τιμή για μένα, που υπερασπίζοντας το νέο αεροδρόμιο της Πάρου, μηνύθηκα από μία βουλευτή, τη Ραχήλ Μακρή, που μας βλέπει από το κέντρο εξελίξεων σαν πολίτες τρίτης κατηγορίας».

    «Αποδελτίωση»

    Είναι σαφές πως τα όσα έγραψε στην εφημερίδα του ή στην ηλεκτρονική του σελίδα ο κ. Κ. Δραγάτης, ηθελημένα ή άθελά του, χρησιμοποιήθηκαν από την κ. Ρ. Μακρή.

    Ακόμα, πιο σίγουρο θεωρείται πως η βουλευτής Κοζάνης, το αρχικό της υλικό το έλαβε από δημοσιεύματα του παραπάνω δημοσιογράφου, που δικαίωμά του είναι να έχει εντελώς διαφορετική θεώρηση για το έργο του νέου αεροδρομίου, από αυτή της πλειοψηφίας της Παριανής κοινωνίας.

    Την ερώτηση που έθεσε η κ. Μακρή –που έτσι και αλλιώς απαντήθηκε από τα θεσμικά όργανα- ή τη μήνυση που υποβλήθηκε δεν την υπέβαλλε κανένας Κ. Δραγάτης. (Και όλα αυτά όχι από συντεχνιακή διάθεση, αλλά διότι αυτή είναι η αλήθεια).

    Αν κάτι ξενίζει στην όλη υπόθεση, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης των γεγονότων από την κ. Ραχήλ Μακρή. Αν σε κάθε κριτική ανακοίνωση φορέα, για πεπραγμένα πολιτικών, ακολουθούσε και μία μήνυση, τότε σε καθημερινή βάση θα σύρονταν μέλη διοικητικών συμβουλίων σε δικαστήρια. Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δε έχει σωστή θεώρηση των πραγμάτων. Η εφημερίδα μας είναι ανοιχτή προς αυτή, ώστε να μας πείσει διά του λόγου της για το δίκαιο των πράξεών της. Πολιτικοί και δημοσιογράφοι αμύνονται μέσω των γραπτών τους και όχι μέσω των δικαστηρίων. Αυτή είναι η άποψη της Φωνής της Πάρου._

    ΠΗΓΗ: ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια ακριβως πλατη εβαλε ο μαναβης;Γιατι στην Παρο ζουμε οχι στο διαστημα

      Διαγραφή
    2. Οσον αφορα το Μπαφιτη καλυτερα να μην ασχολειστε γιατι απο την αρχη ηταν μεσα στην διαδικασια και βοηθησε απο το ποστο του τα μεγιστα.Για την Μακρη :ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.
      Για το Δραγατη,παλια μου τεχνη κοσκινο και στο περιθωριο.Δεν εχει να μας πεισει για τιποτα παρα μονο να μας δειχνει τα χαλια του.Για το Μαναβα τα ειπαμε .Οσον αφορα την φυλλαδα σας τα γεγονοτα και τα γραφομενα σας ,σας αποκαλυπτουν.
      Στο σπιτι λοιπον του κρεμασμενου δεν ομιλουν για σχοινι και σας παρακαλω μαζεψτε τα σαλια σας!
      Αεροδρόμιο
      ή παράγκα…
      Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 | Φύλλο 333 | www.fonitisparou.gr
      » σελ. 8-9

      Φωνή της Πάρου | Πέμπτη 30 Απριλίου 2015
      Το λάθος

      Διαγραφή
  4. Τι;;;Τι;;;Ο Ε.Μ.Σ. κάνει εκδήλωση για το αεροδρόμιο; Χα!χα!χα!αλήθεια γιατί η ανακοίνωση αποφεύγει να αναφέρει ποιοί έκαναν τις προσπάθειες να τελειώσει το αεροδρόμιο και ποιοί τις σαμποτάρουν;ας αφήσει τους χορούς μα ο κόσμος τον έχει εκτός κάδρου αεροδρομίου και δεν ξανά μπαίνει με τίποτα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε καλως τα παιδια τα ζουμπουρλουδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες