Pages

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Η εκδρομή των Νεανικών Συντροφιών του Ι.Π.Παναγίας Εκατονταπυλιανής



"H πραγματική ευτυχία δεν κρύβεται στον προορισμό σου, αλλά στον τρόπο που ταξιδεύεις..."
Το τετραήμερο 4-7 Μαρτίου 2016, οι Νεανικές Συντροφιές του Ι.Π.Παναγίας Εκατονταπυλιανής, Πάρου διοργάνωσαν την ετήσια και καθιερωμένη πλέον τους εκδρομή, αυτή τη φορά στη μαγευτική Καλαμπάκα.
Συγκεκριμένα, αφού ταξιδέψαμε με το πλοίο για τον Πειραιά, επιβιβαστήκαμε στα δύο πανέμορφα λεωφορεία μας και επισκεφθήκαμε την πανέμορφη Καλαμπάκα (όπου και διαμέναμε), τα Μετέωρα, τη Λίμνη Πλαστήρα, τα χωριά των Αγράφων,την Πύλη Τρικάλων, την Ελάτη, το Περτούλι και την όμορφη πόλη των Τρικάλων. Εκκλησιαστήκαμε στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου και προσκυνήσαμε ιστορικά μοναστήρια, όπως αυτά του Αγίου Στεφάνου και Μονής Βαρλαάμ Μετεώρων αλλά και της Ιεράς Μονής Κορώνης. 



Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σεβ. Μητρ. Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο για την ευχή και την ευλογία του, τα μέλη της Δ.Ε. του Ι.Π. Π. Εκατ/ανής για την αγάπη τους, το τουριστικό γραφείο Travel Time και συγκεκριμένα τους κ. Θεόδωρο και Ελένη Παπαγεωργίου για την άψογη προετοιμασία και οργάνωση της εκδρομής. Επίσης, τους οδηγούς και ξεναγούς μας οι οποίοι μας υπέμειναν αυτές τις ημέρες. Φυσικά το ξενοδοχείο Amalia Hotel Kalampaka τόσο για τη διαμονή μας όσο και για τη γιορτή που μας ετοίμασαν το τελευταίο βράδυ. Ακόμη, το πρακτορείο Meltemi του κ. Ιω. Μπιζά για την εξυπηρέτηση στο θέμα των εισιτηρίων. Τέλος, όλους τους γονείς και τα παιδάκια τους που συμμετείχαν σε αυτή την εκδρομή, στην οποία γίναμε όλοι μία μεγάλη και ζεστή παρέα, κάτι που έκανε την εκδρομή μας ακόμα πιο όμορφη και διασκεδαστική.
Και για όσες και όσους δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν σε αυτή την εκδρομή, ας αρχίσουν από τώρα να ετοιμάζονται για την επόμενη εκδρομή μας, την επόμενη χρονιά, αφού οι δηλώσεις συμμετοχής ήδη ξεκίνησαν με την αποβίβασή μας στο λιμάνι της Πάρου και το ραντεβού ανανεώθηκε Θεού θέλοντος, για τα όμορφα Ιωάννινα!!!
Αλλά επειδή ως τότε έχουμε ένα χρόνο και για να μη ξεχνιόμαστε... την Κυριακή 13 Μαρτίου το πρωί, ραντεβού στις αίθουσες των Νεανικών Συντροφιών της Παναγίας Εκατονταπυλιανής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες