Pages

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Τα θέματα από την Πάρο στη Συνέλευση Αλιευτικών Συλλόγων Ν. Κυκλάδων



Τα θέματα - προβλήματα που έθεσε ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων Παράκτιας Αλιείας του Δήμου Πάρου «Άγιος Νικόλαος» στη Συνέλευση των Αλιευτικών Συλλόγων του Νομού Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο στις 30/11/2015 και διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Τη Δευτέρα 30/11/2015 στο ξενοδοχείο «Ερμής» στην Ερμούπολη της Σύρου πραγματοποιήθηκε Συνέλευση των Αλιευτικών Συλλόγων του Ν. Κυκλάδων η οποία διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Συμμετείχαν Αλιείς από την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για θέματα αλιείας, η ανταλλαγή απόψεων επί των θεμάτων που απασχολούν τους αλιείς, και η σύμπλευση της Περιφέρειας με τους Συλλόγους Αλιέων για την ανάπτυξη της αλιείας στην περιοχή του Νοτίου Αιγαίου.
Στη δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε με την οποία πλήττεται ο Πρωτογενής Τομέας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προσπαθεί να σταθεί αποφασιστικά δίπλα στους Αγρότες, στους Κτηνοτρόφους και στους Αλιείς ως αρωγός για την επίλυση των ζητημάτων που τους απασχολούν.
Από την Πάρο στη Συνέλευση των Αλιευτικών Συλλόγων του Ν. Κυκλάδων παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Παράκτιας Αλιείας του Δήμου Πάρου «Άγιος Νικόλαος».
Σύμφωνα με την ενημέρωση που μας έστειλαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Τσαντάνης και ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Τριβυζάς τα θέματα - προβλήματα που ανέπτυξαν στη Συνέλευση των Αλιευτικών Συλλόγων του Ν. Κυκλάδων ήταν τα εξής:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες