Pages

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

«Α.Ο.Πάρου - Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησαϊκός - Πλοηγός Αντιπάρου»: Ευχαριστήριο για το τουρνουά μπάσκετ



Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!
Το Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Πάρου - Αντιπάρου, στις κατηγορίες Μίνι και Παμπαίδων, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία. Τα γήπεδα της Παροικιάς, της Μάρπησας και της Αντιπάρου, γέμισαν με μικρούς εκκολαπτόμενους αθλητές, που το χαμόγελο τους μας έδειξε πόσο σημαντικές είναι τέτοιες πρωτοβουλίες. Η επιτυχία αποτυπώθηκε στο χαμόγελο των παιδιών.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, o Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ιωάννης Μαργαρίτης και ο Έπαρχος Πάρου - Αντιπάρου Κωνσταντίνος Μπιζας, έδειξαν έμπρακτα, ότι πραγματικά στηρίζουν τον Αθλητισμό.
Οι τρεις αθλητικοί σύλλογοι των δυο νήσων, Α.Ο. Πάρου, ΑΜΕΣ Μαρπησαϊκός και Πλοηγός Αντιπάρου, συνεργάστηκαν άψογα αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο αθλητισμός ενώνει.
Και ως συνήθως πίσω και μπροστά από τα παρασκήνια, οι έφοροι και οι προπονητές των τριών συλλόγων, οι διαιτητές Χρήστος Πετρόπουλος - Μάριος Κιουλάφας και οι συμπαραστάτες, το παντοπωλείο του Φαρούπου Ευστάθιου, η καφετέρια “Soulatso” και ο DJ Νικόλαος Καπούτσος, οι οποίοι ο καθένας από το πόστο του προσέφεραν στα παιδιά ότι χρειάστηκαν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, αξίζει σε όλους. Εις το επανιδείν!

«Α.Ο.Πάρου - Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησαϊκός - Πλοηγός Αντιπάρου»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες