Pages

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ο Δήμαρχος Πάρου στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου



Σε σημερινό δελτίο τύπου ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος ενημερώνει για την παρουσία του στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου και στην απόφαση που ελήφθη για κοινή προσφυγή στα ανώτατα δικαστήρια της χώρας και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των Δήμων και φορέων των πέντε νησιών, στα οποία καταργήθηκε το ειδικό φορολογικό καθεστώς.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου και φωτογραφίες από τη συνεδρίαση.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πάρος, 16 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου

Στην Αθήνα μετέβη χθες, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος για τη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, κατά την οποία συζητήθηκαν καίρια και μείζονα θέματα που απασχολούν σήμερα τους Δήμους Νοτίου Αιγαίου, όπως το προσφυγικό ζήτημα, η κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ, η έναρξη διαδικασιών σχεδιασμού και υλοποίησης ΕΣΠΑ 2014 - 2020, κ.α.
Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν επίσης οι Βουλευτές Δωδεκανήσου κ. Ν. Σαντορινιός, κ. Μ. Κόνσολας και κ. Δ. Κρεμαστινός, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκος και οι Αντιπεριφερειάρχες Νοτίου Αιγαίου κ. Χ. Κόκκινος και κ. Φ. Ζαννετίδης.
Όσον αφορά την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ, συμφωνήθηκε η κοινή προσφυγή στα ανώτατα δικαστήρια της χώρας και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των Δήμων και φορέων των πέντε νησιών, στα οποία καταργήθηκε το ειδικό φορολογικό καθεστώς.





3 σχόλια:

  1. ΑΞΙΟΣ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι σανο τρως βρε ανωνυμε 5.10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ τι σανο τρως ακομη δεν ξερουμε αμα το μαθεις ελα να μας το πεις αισχος

      Διαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες