Pages

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

«ΑΡΤΕΜΙΣ»: Ένα το είχαμε, το χάνουμε κι αυτό!



Το «ΑΡΤΕΜΙΣ» ήταν το μοναδικό πλοίο που εκτελούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια. Αύριο όμως Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 θα εκτελέσει το τελευταίο του δρομολόγιο, λήγει η σύμβαση, και το τελευταίο λιμάνι που θα δέσει θα είναι το Λαύριο.

Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2015 που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός που έχει προκηρυχθεί από το Υπουργείο Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού για την εξυπηρέτηση δρομολογιακών γραμμών (ενδοκυκλαδικά δρομολόγια) με σύναψη σύμβασης ή συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας οι Κυκλάδες μένουν για περίπου δυο μήνες από ενδοεπικοινωνία!!!
Μια προσωρινή λύση θα ήταν να παραταθεί η σύμβαση με το «ΑΡΤΕΜΙΣ» για να συνεχίσει τα δρομολόγιά του μέχρι να γίνει η νέα σύμβαση περί τα τέλη Νοεμβρίου.
Αλλά τους τελευταίους μήνες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πήγε τη χώρα σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις και σε ένα δημοψήφισμα ενώ οι βουλευτές μας είχαν να επιλύσουν άλλα ζητήματα όπως να κάνουν την προεκλογική τους εκστρατεία για να φροντίσουν την επανεκλογή τους και την είσοδό τους εκ νέου στη Βουλή.
Για το σοβαρό αυτό πρόβλημα που δημιουργείται δεν ασχολήθηκε σοβαρά και υπεύθυνα, δίνοντας άμεσα λύση, κανείς!!!
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 16 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στο κτίριο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Ακτή Βασιλειάδη - Πύλες Ε1-Ε2).

Ακολουθεί αναλυτικά η προκήρυξη του Μειοδοτικού Διαγωνισμού:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες