Pages

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πάρο



Μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Πάρο και Αντίπαρο η Επιτροπή αγώνα πραγματοποίησε σήμερα μαζική κινητοποίηση διαμαρτυρίας.

Σε Πάρο και Αντίπαρο για σήμερα έχει κηρυχθεί γενική απεργία.

Αιτία των κινητοποιήσεων είναι η...
κακή κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της δημόσιας Υγείας, ο οποίος έχει υποβαθμιστεί επικίνδυνα και οι κάτοικοι βιώνουν όλο και μεγαλύτερη ανασφάλεια.

Η συμμετοχή στην συγκέντρωση ήταν πέραν κάθε προσδοκίας αφού χιλιάδες Παριανοί κατέβηκαν στο λιμάνι και έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο πλοίο BlueStar Naxos που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής.




Μόνη παραφωνία η μη συμμετοχή της Αντιπάρου αφού, όπως μάθαμε, χθες ο Δήμαρχος αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Πάρο αλλά να πραγματοποιήσει δική του διαμαρτυρία στο λιμάνι της Αντιπάρου. (Πληροφορίες λένε ότι δεν μαζεύτηκαν πάνω από 30 άτομα).

Φωτογραφίες από facebook








2 σχόλια:

  1. Ο δημαρχος στην Αντιπαρο ζει στον δικο του κοσμο.Την ωρα που καποιοι παλευουν για δημοσια υγεια κανει κονε με ασφαλειστικες εταιρειες και πεταει χρηματα χωρις λογο.Τρεις μεχρι στιγμης Αντιπαριωτες εχουν μεταφερθει για λογους υγειας σε Συρο Μυκονο και πειραια οι δυο μαλιστα με καρδιολογικο προβλημα και ολοι τους πηγαν μεσω εκαβ και με πλοιο της γραμμης.Ποιους κοροιδευουν τελικα?
    /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ στην Πάρο έχουμε υγειονομικό που πετάει, αλλά διαμαρτυρόμαστε στον Άδωνη γιατί δεν μας στέλνει και άλλους γιατρούς γιατί αυτούς που έχουμε δεν μπορούμε να τους διαχειριστούμε. Για άλλημια φορά γίναμε έρμαιο μερικών επιφανών παριανών!!!, βλέπε υποδοχή υγειονομικού που τώρα αγνοείται η τύχη του. Πιθανόν βέβαια να πέξει για κανα Μήνα στις εκλογές και μετά πάλι συντήρηση για κανά δυο χρονάκια. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΡΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες