Pages

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Π. Νοτίου Αιγαίου: Στα σκαριά «συμμαχία» που ταράζει τα νερά

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται ζυμώσεις και διαπραγματεύσεις στον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο για τη δημιουργία ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Τα τελευταία 24ωρα οι συζητήσεις έχουν εντατικοποιηθεί και φαίνεται να βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη περίοδο που θα καθορίσει τις τελικές εξελίξεις. Ένα σενάριο που το τελευταίο διάστημα έχει σημαντικές πιθανότητες να πάρει σάρκα και οστά, φέρνει στο προσκήνιο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατική». Συγκεκριμένα, η βουλευτής Δωδεκανήσου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Μίκα Ιατρίδη, φέρεται να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη δημιουργία συνδυασμού στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, θετικός στο παραπάνω εγχείρημα δείχνει και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή για τα Νησιά μας» Χαράλαμπος Κόκκινος, ο οποίος υπό προϋποθέσεις θα δεχόταν να συμμετέχει σε κοινό ψηφοδέλτιο με τη Δωδεκανήσια βουλευτή και στη δημιουργία ενός κοινού δυναμικού μετώπου που θα διεκδικήσει με μεγάλες αξιώσεις την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.
Ωστόσο, για να προχωρήσει το εγχείρημα θα πρέπει να έχει και την συγκατάθεση των κομμάτων, μιας και στις περιφερειακές εκλογές δύσκολα θα αποφευχθούν οι κομματικές στηρίξεις ανά την επικράτεια.
Σε επίπεδο Νέας Δημοκρατίας, πάντα στο προσκήνιο βρίσκεται και το όνομα του πολιτευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά, ο οποίος πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προτιμούσε να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εθνικές εκλογές και όχι να μεταπηδήσει στην αυτοδιοίκηση.
Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει κάτι ακόμη, το οποίο το τελευταίο διάστημα φημολογείται έντονα. Ότι πρόσφατηδημοσκόπηση της Pulse φέρνει την κ. Ιατρίδη πρώτη στις προτιμήσεις των ερωτηθέντων για υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.
Άλλωστε, αρκετοί παράγοντες και άνθρωποι που ασχολούνται με την πολιτική σκηνή των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, εκτιμούν ότι η κ. Ιατρίδη είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να διεισδύσει σε πολλούς χώρους και να συσπειρώσει τις διασπαρμένες κεντροδεξιές δυνάμεις.

πηγή: cyclades24.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙΜΕ ΗΘΟΣ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ
    .ΠΑΠΑΕΥΓΕΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΥΣΤΕΡΝΙ ΠΑΡΟΣ [ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΤΕΡΝΑ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες