Pages

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΠΕΡΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ.



Ο κ. Αργουζής στην απεγνωσμένη προσπάθεια του να στηρίξει τον συνδυασμό της Λαικής  συσπείρωσης, απέδειξε και συνεχίζει να αποδεικνύει ότι δεν σταματά πουθενά.
Αφού μας γύρισε με ανάρτησή του στην μεταεμφυλιακή περίοδο  και αφού μας έκανε γνωστό ότι αυτός ως δήμαρχος δεν είχε ευθύνη για τίποτα, αλλά του επέβαλαν με το ζόρι και το λιμάνι και τα βράχια της παραλίας και όλα τα άλλα τα οποία θα ακολουθήσουν!!! Τώρα προσπαθεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του για προβοκάτσια, διαστρεβλώνοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.
Η Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι καταδικάζει τις ενέργειες (αναγραφή συνθημάτων σε πινακίδες) οι οποίες έγιναν από αγνώστους, πουθενά δεν αναφέρει την λέξη προβοκάτσια, απλώς καταδικάζει την πράξη από όπου και αν προέρχεται.
Ο κος Αργουζής όμως παρερμηνεύοντας σκόπιμα την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, σε νέα ανάρτησή του αναφέρει ότι η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την προβοκάτσια, (χωρίς να αναφέρει την λέξη αυτή η Νέα Δημοκρατία) αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι ενέργειες αυτές προέρχονται από άλλο πολιτικό χώρο και είναι καθαρή προβοκάτσια.
Αλήθεια πως μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την ενέργεια αυτή του κου Αργουζή?
Βέβαια δεν απορούμε για την μέθοδο του κου Αργουζή, αυτή ήξερε αυτή εφαρμόζει, μόνο που έχει ξεχάσει ότι έχουν περάσει κάποιες δεκαετίες ακόμη και το ΠΑΣΟΚ του 1981 που εκπροσωπούσε έχει αλλάξει, μόνο αυτός παραμένει ίδιος στην μεθοδολογία.

Όσο αφορά τα συνθήματα που γράφονται σε πινακίδες και αλλού από ανεγκέφαλους, πράγματι είναι καταδικαστέα απ΄όλους.
Το ποιος ή ποιοι τα έχουν γράψει δεν το γνωρίζουμε.
Μπορεί να είναι άσπροι, μπλέ, μαύροι, κόκκικοι. κίτρινοι, πράσινοι κλπ, όποιοι και να είναι, είναι ανεγκέφαλοι.
Αλλά πως μπορούμε να μιλάμε για προβοκάτσια όταν δεν ξέρουμε τους δράστες?
Μπορεί να είναι ένας βλάκας "δεξιός" γιατί μέχρι εκεί φθάνει το μυαλό του, για τον ίδιο λόγο μπορεί να είναι ένας "βλάκας" αριστερός ( και μην πει κανείς ότι βλάκες δεν υπάρχουν σε όλες τις πλευρές),
Αλλά δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για προβοκάτσια με ελαφρά καρδία, γιατί εύκολα μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι γράφτηκαν επίτηδες για να δημιουργηθεί κλίμα και να καταγγελθεί προβοκάτσια.
Άσχετο!!!Μήπως γνωρίζει όμως ποιοι λειτουργούν προβοκατόρικα στο κέντρο υγείας Πάρου?
Αυτά προς το παρόν.

Ηλίας Κουντρομιχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες