Pages

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΑΝΟΥ ΚΕΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.


Με παρέμβασή του πριν την έναρξη του χθεσινοβραδινού  δημοτικού συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος Πάνος Κεμπάμπης  γιατρός στο επάγγελμα, έθεσε στο σώμα το θέμα του κέντρου υγείας Πάρου, την παραίτηση του προέδρου και την κατάσταση που επικρατεί .
Ο Πάνος Κεμπάμπης κάλεσε την Δημοτική Αρχή να πάρει θέση για τα όσα συμβαίνουν.
Την απάντηση έδωσε από την πλευρά της πλειοψηφίας ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Μαλινδρέτος ως εκπρόσωπος του δήμου στην διοικούσα επιτροπή, ο οποίος δήλωσε ευθαρσώς ότι τα όσα συμβαίνουν στο κέντρο υγείας είναι αποτελέσματα των ενεργειών και της συμπεριφοράς ενός και μόνο ατόμου, το οποίο είναι και η βασική αιτία στο να μην έρχονται γιατροί στην Πάρο, αλλά και όσοι έρχονται μετά από λίγο χρονικό διάστημα να θέλουν να φύγουν!!!
Ο κος Μαλινδρέτος επίσης δήλωσε ότι η δημοτική Αρχή έχει καλέσει τον παραιτηθέντα πρόεδρο για να τους ενημερώσει λεπτομερώς για τα αίτια της παραίτησης του και εν συνεχεία θα προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια απαιτηθεί προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία και η ομαλότητα στην λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Η υπόθεση του κέντρου υγείας, όπως είχαμε γράψει και προ ημερών, δεν τελειώνει εδώ, θα έχει συνέχεια με αποκαλύψεις για  εξωθεσμικές παρεμβάσεις και ίντριγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες