Pages

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.

"Η ομπρέλα και οι ξαπλώστρες είναι ιδιωτικές-ΟΧΙ προς ενοικίαση"
Η αυθαιρεσία ορισμένων να καταλαμβάνουν τμήματα των παραλιών και του αιγιαλού προς όφελός τους, να κλειδώνουν πάνω σε δέντρα και σε στύλους ομπρέλες και ξαπλώστρες, μόνο για ατομική τους χρήση, στερώντας τον χώρο από τους υπόλοιπους, είναι φαινόμενο της εποχής, το οποίο έχει στηλιτευθεί πολλές φορές επώνυμα  από πολλούς, είτε συλλόγους, φορείς ή και απλούς πολίτες.
Όλες οι περιπτώσεις αφορούσαν κάποιες καρέκλες ή ξαπλώστρες τις οποίες κάποιος εξυπνάκιας ντόπιος ή παραθεριστής "κάρφωσε" στην παραλία την οποία θεώρησε ιδιοκτησία του.
Υπάρχουν όμως περιπτώσεις κραυγαλέες, που αφορούν ιδιωτικοποίηση της παραλίας, όχι από κάποιον "εξυπνάκια", αλλά από κάποιους με πολλά λεφτά και μεγάλα σπίτια (βίλες), οι οποίοι θεωρούν ότι με τα λεφτά τους μπορούν να  αγοράσουν τα πάντα.
Γι' αυτούς δεν είδαμε καμία αντίδραση, καμία δημοσίευση, καμία ενόχληση, γιατί άραγε?
Μήπως δεν τα έχουν δει οι καθημερινοί εισαγγελείς του FB, μήπως δεν έτυχε να περάσουν από εκείνα τα σημεία, ή τα "φιλαράκια" εξαιρούνται.
Και όλα αυτά δίπλα από οργανωμένη παραλία στην νοτιοανατολική Πάρο (δεν έχουν σχέση με την παρακείμενη επιχείρηση, η οποία ομολογουμένως έχει σεβαστεί το περιβάλλον).
Ερώτημα προς Αλυκή μεριά.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες