Pages

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ»


ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ



 Πάρος 14 Μαϊου 2018
                  «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ»

Χτες 13 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου (89%) 300 εκλογείς (η μεγαλύτερη εκλογική κάλπη που στήθηκε στις Κυκλάδες) σε σύνολο 344 στην Πάρο-Αντίπαρο απέδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία στα νησιά μας αποτελεί ισχυρή αλλά κι αξιόπιστη πολιτική δύναμη. Η Πάρος κι η Αντίπαρος απέδειξαν στην πράξη ότι μπορούν να διαδραματίσουν σπουδαίο ρόλο όχι μόνο για το μέλλον των νησιών μας αλλά και να δίνουν δυναμικά κι αποτελεσματικά αγώνες ενώνοντας τους πολίτες κι αποτελώντας παράδειγμα αξιοπρέπειας, ήθους κι ορθής πολιτικής παρουσίας.

Θέλω να συγχαρώ τον συναγωνιστή κ φίλο Κώστα Ροδίτη για τον αγώνα που έδωσε· θέλω επίσης να συγχαρώ όλους όσοι συμμετείχαν ως υποψήφιοι στα νησιά μας, Πάρο κι Αντίπαρο. Πολλά πολλά συγχαρητήρια στα νεοεκλεγέντα μέλη της ΔΗΜ.ΤΕ. ΝΔ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ. Όλοι μαζί θα εργαστούμε ενωμένοι, σε πνεύμα συνεργασίας για να οδηγήσουμε την παράταξή μας στη μεγάλη νίκη προκειμένου να επανέλθει ο τόπος μας σε τροχιά ανάταξης.

Θερμά συγχαρητήρια στο φίλο, συναγωνιστή κ συνάδελφο Χρήστο Καφτηράνη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές και την ανάδειξή του στο αξίωμα του Προέδρου της ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στον συμπατριώτη μας Παντελή Μπαφίτη ένα νέο κι αγνό συναγωνιστή για την εκλογή του ως μέλος στη ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ!!!

Τέλος θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στους φίλους κ τα μέλη της παράταξής μας όχι μόνο από Πάρο κι Αντίπαρο αλλά από όλες τις Κυκλάδες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου αλλά και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίζω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις πιστή στις ιδεολογικές μας αρχές, και κοντά τους, πλάι τους, φίλη στην καθημερινότητά τους, συμμέτοχος στα προβλήματά τους.

Θα ήταν παράλειψη εκ μέρους μου να μη συγχαρώ τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη της ΔΗΜ.ΕΦ.Ε ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των καθηκόντων τους.



ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Όλοι μαζί ενωμένοι προχωρούμε!!!

Η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.  Ν.Δ. Πάρου- Αντιπάρου
                  Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου

                                                                                          

                    




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες