Pages

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΟΥ.

Στο νησί των ανέμων αυτό το σαβατοκύριακο θα γίνουν οι προσεγγίσεις και οι διεργασίες για πιθανή κάθοδο διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου της Πάρου.
Η συντονίστρια των συζητήσεων και υπέρμαχη της συγκεκριμένης προτεινόμενης υποψηφιότητας, μια παλιά μας γνώριμη, από την τοπική πολιτική σκηνή του νησιού μας, πρώην έπαρχος και αποτυχούσα (για εννέα σταυρούς) υποψήφια δήμαρχος.
Η κα Πρωτολλάτη  λοιπόν, παρότι η ίδια δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με τα δημοτικά και μάλλον στρέφει την προσοχή της στην κεντρική πολιτική σκηνή,  θέλει όμως να έχει συμμετοχή  στις τοπικές πολιτικές διεργασίες.
Η προσπάθεια η οποία καταβάλλεται από πλευρά της όπως μας πληροφόρησαν, έχει να κάνει με το να πείσει προσωπική της φίλη, κουμπάρα και συνάδελφο΄, να διεκδικήσει τον Δήμο στην Πάρο, ως επικεφαλής ενός πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου, απέναντι στον Μάρκο Κωβαίο.
Συμπαραστάτη σε αυτήν την προσπάθεια, έχει μέλη του οικογενειακού της περιβάλλοντος και κάποια πολιτικά ορφανά, τα οποία προσεγγίζουν Παροικιώτες βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις τους.
Δεν γνωρίζουμε εάν η προσπάθεια αυτή έχει επιτυχή κατάληξη και θετική αποδοχή από την προτεινόμενη υποψήφια δήμαρχο, αλλά και μόνο τέτοιου είδους προσεγγίσεις και επιλογές, δείχνουν ότι υπάρχει ένα μεγάλο πολιτικό κενό απέναντι στην εκ νέου υποψηφιότητα Κωβαίου, το οποίο με δυσκολία μπορεί να καλυφθεί.
Προσωπική μας άποψη είναι ότι, παρά την πίεση και τις υποσχέσεις η προτεινόμενη υποψήφια δήμαρχος, θα σκεφθεί παρά πολύ καλά οποιαδήποτε απόφασή της, διότι και ευφυέστατη είναι και γνώστης της τοπικής κοινωνίας , καθώς επίσης καταλαβαίνει και τις παγίδες που κρύβονται πίσω από την πρότασή της, αλλά και τις λυκοφιλίες του παρελθόντος, οι οποίες ζητούν μια εκδίκηση έστω και σε κρύο πιάτο.
Η συνέχεια ...επί του ...Ορνού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες