Pages

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Η ΑΕΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ.

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφαση της για την τιμωρία που είχε επιβληθεί στον ΠΑΟΚ, απορρίπτοντας την έφεση που είχε ασκήσει ο δικέφαλος του Βορρά. Αυτό σημαίνει πως παραμένει η πρωτόδικη απόφαση, η οποία ήταν αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, αφαίρεση δύο βαθμών από την επόμενη σεζόν ενώ το παιχνίδι κατακυρώνεται στην Ένωση με σκορ 3-0. Παραμένει επίσης η ποινή τιμωρίας της έδρας του ΠΑΟΚ με τρεις αγωνιστικές κι αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ είναι οριστικά πρωταθλήτρια.
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι παραμένει η ποινή που είχε επιβληθεί στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη ο οποίος είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ. Παραμένει επίσης η ποινή που είχε επιβληθεί και στον Λιούμπος Μίχελ, δηλαδή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση. Απέρριψε την έφεση 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, 2) του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 3) του MICHEL LUBOS του Michal Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθ. 86/2018 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες