Pages

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΟ.

Η "Κιβωτός του Κόσμου" έτοιμη να αποπλεύσει και πάλι, για τα νησιά Πάρο και Αντίπαρο!!!
Για άλλη μία φορά, το καλοκαίρι, θα είναι ξεχωριστό για τις Νεανικές Συντροφιές του Ι. Π. Παναγίας Εκατονταπυλιανής.
Το "μικρό καράβι της αγάπης", ναυλωμένο με την αγάπη όλων σας, θα συναντήσει για δεύτερη φορά, την "Κιβωτό του Κόσμου" και για μία εβδομάδα θα πλέουν πλάι πλάι σε ένα γαλήνιο ταξίδι αγάπης.
Από τις 19 Ιουνίου μέχρι τις 26 Ιουνίου 2017, στα όμορφα νησιά μας, θα φιλοξενηθούν 55 !!! παιδιά μαζί με τους παιδαγωγούς τους, από την "Κιβωτό του Κόσμου".
Μαζί μας θα βρίσκονται και τα παιδιά της χορωδίας της "Κιβωτός του Κόσμου" με τη μαέστρο τους, τα οποία θα λαμπρύνουν με τη συμμετοχή τους, τη γιορτή λήξης των Νεανικών Συντροφιών Παναγίας Εκατονταπυλιανής, την Κυριακή 25 Ιουνίου το βράδυ, στο προαύλιο του Ιερού Προσκυνήματος.
Ήδη, με την δική σας αγάπη και προσφορά, έχουμε εξασφαλίσει τη διαμονή των παιδιών στο ξενοδοχείο "ΑΙΓΑΙΟΝ" και στα "Bizas Accommodation", τη μεταφορά τους με τα πλοία της Hellenic Seaways, γεύματα για κάποιες ημέρες, και είμαστε σίγουροι ότι με την προσφορά όλων, θα εξασφαλίσουμε και ό,τι άλλο απαιτείται, ώστε και τη φετινή χρονιά, τα παιδιά να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τα νησιά μας. 
Κάθε προσφορά είναι δεκτή όπως και κάθε πρότασή σας συζητήσιμη, ώστε να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμα των παιδιών αυτές τις ημέρες.
Μέσα από αυτό το ταξίδι, τις λίγες έστω αυτές ημέρες, μπορούμε να πούμε και πάλι ότι σε αυτό το νησί, όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχθούμε, η αγάπη περισσεύει και το αποδεικνύουμε κάθε φορά ακόμα και τη δύσκολη αυτή εποχή.
Είναι αυτές οι στιγμές που σε κάνουν να νιώθεις υπερήφανος για άλλη μία φορά που ζεις σε αυτό τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες