Pages

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Η πεζοπορία Δεκεμβρίου του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας



Την Κυριακή 13/12 θα πραγματοποιηθεί η πεζοπορία του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας για το μήνα Δεκέμβριο, στη διαδρομή Άγιος Χαράλαμπος - Ανερατζά (παλιό δημοτικό σχολείο) - Δάφνες (σπήλαιο Δαφνών) - Άγιος Χαράλαμπος (κυκλική διαδρομή, μήκος: 5,5 χιλιόμετρα, διάρκεια: 2 ώρες, βαθμός δυσκολίας: μεσαίος).

Η αρχική συνάντηση θα γίνει στις 10:00, στο γεφύρι της διασταύρωσης του κεντρικού δρόμου Παροικιάς - Αλυκής με το δρόμο προς ΧΥΤΑ, και η εκκίνηση από τον Άγιο Χαράλαμπο στις 10:30. Αρχηγός θα είναι η κα Μαρία Περαντινού.
* Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν.
Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email 268anthe@gmail.com.
- Ο ΧΟΝ ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι από τη νέα χρονιά ορισμένες από τις πεζοπορίες θα έχουν περισσότερο εξερευνητικό χαρακτήρα, με σκοπό να γνωρίσουμε καλύτερα λιγότερο γνωστά μέρη του τόπου μας.

Για το ΧΟΝ
Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες