Pages

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Δ.Ε.Υ.Α.Π.: Διαγωνισμός για «Καθαρισμό του δικτύου αποχέτευσης Πάρου»



Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάρου ανακοινώνει ότι θα γίνει πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός με επίδοση σφραγισμένων προσφορών με συμπλήρωση τιμολογίου για την ανάδειξη αναδόχου - προμηθευτή για τον «Καθαρισμό του δικτύου αποχέτευσης και λοιπές εργασίες του αποχετευτικού δικτύου ν. Πάρου».
Ακολουθεί η Περίληψη Διακήρυξης:


ΑΔΑ: 67ΝΖΟΡΓΠ-Ψ4Γ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΑΡΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Π. ανακοινώνει ότι θα γίνει πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός με επίδοση σφραγισμένων προσφορών με συμπλήρωση τιμολογίου για την ανάδειξη αναδόχου - προμηθευτή για τον «Καθαρισμό του δικτύου αποχέτευσης και λοιπές
εργασίες του αποχετευτικού δικτύου ν. Πάρου».
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 46.800,00 € πλέον 10.764,00 € για ΦΠΑ 23%.
Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Π. στις 17 Δεκεμβρίου 2015 ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Π. (ώρα λήξης παραδόσεως προσφορών η 10:00).
Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί αναγνωρισμένοι προμηθευτές των παραπάνω υλικών που είναι γραμμένοι στο οικείο Επιμελητήριο, ή επαγγελματική οργάνωση.
Η εγγύηση ορίζεται σε 936,00 €, ποσοστό 2% επί της συνολικής αξίας των προμηθευόμενων υλικών (άρθρο 1 και 8 του Π.Δ. 28/80 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών ΟΤΑ») και κατατίθεται σε γραμμάτιο του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων ή σε εγγυητική επιστολή οποιασδήποτε αναγνωρισμένης τράπεζας.
Λεπτομέρειες των όρων της διακήρυξης, θα δίνονται από τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Π. από τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται κατά τις εργάσιμες ώρες.

Πάρος Νοέμβριος 2015

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.
Ρούσσος Βατίστας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες