Pages

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ενημερωτική συνάντηση Επιμελητηρίου και Κυκλαδικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων



Το Επιμελητήριο Κυκλάδων και η Κυκλαδική Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων καλεί τους επαγγελματίες ξενοδοχειακών καταλυμάτων σε ενημερωτική συνάντηση την Τετάρτη 1η Απριλίου 2015 στις 19:00 στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο με σύνδεση μέσω τηλεδιάσκεψης στις αίθουσες του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρος, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σαντορίνη, Τήνος.

Ακολουθούν τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν:
Επιμελητήριο Κυκλάδων - Τουριστικό Τμήμα Επιμελητηρίου
Παρουσίαση της υπηρεσίας ηλεκτρονικών κρατήσεων e-booking, μετά τη σημαντική αύξηση στην επισκεψιμότητα των καταλυμάτων που κάνουν χρήση της υπηρεσίας και την απόφαση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων να διαθέσει δωρεάν για δοκιμαστική χρήση την υπηρεσία σε όλα του τα μέλη.
Εισηγητής: Παύλος Μεγαλοβασίλης, ειδικός ηλεκτρονικών κρατήσεων και εργαλείου e-booking

Κυκλαδική Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων
Αναλυτική παρουσίαση και συζήτηση σε σχέση με το νέο νομοθετικό πλαίσιο που διαμορφώνεται για τα ξενοδοχειακά καταλύματα το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Εισηγητής: Μιχάλης Παράβαλος, Προϊστάμενος Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κυκλάδων.

Οι ενδιαφερόμενοι από άλλα νησιά που επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά παρακαλούνται να απευθυνθούν στους κατά τόπους συλλόγους τους για να οργανωθεί η παρακολούθηση από το Επιμελητήριο Κυκλάδων απομακρυσμένα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Κυκλάδων στο τηλέφωνο 22810 82346 (εσωτ. 109 - κ. Παναγιώτη Θεοδωράκη).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες