Pages

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο ΚΔΕΠΑ Πάρου για το Χριστουγεννιάτικο Εορταστικό τριήμερο



Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, τον κ. Μάρκο Κωβαίο Δήμαρχο Πάρου που με δική του προτροπή φέτος για πρώτη φορά οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις διήρκησαν τρεις ημέρες, την κ. Δώρα Σαρρή - Παπακυρίλλου Αντιδήμαρχο Πάρου για την αμέριστη συμπαράστασή της, τον κ. Παναγιώτη Ιορδάνη Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου για την άψογη και αποτελεσματική συνεργασία μας καθώς και τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας, του Συλλόγου Γυναικών Πάρου «Αρηίς», τον Εμπορικό Σύλλογο Πάρου - Αντιπάρου, την Ευζωία Wellness Activities και την Άλκηστη Αρχιμανδρίτη προσωπικά, για την δυναμική συμμετοχή τους στο Χριστουγεννιάτικο Εορταστικό τριήμερο του Δήμου μας.
Η συμβολή τους, υπήρξε πραγματικά πολύτιμη ειδικά στις σημερινές δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας και συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της γιορτής, γεμίζοντας χαμόγελα και χαρά όλους τους παραβρισκόμενους.
Παράλληλα ευχαριστούμε από καρδιάς την κ. Μαρουλία Κοντού και τα παιδιά της χορωδίας της Σχολής Μουσικής Δήμου Πάρου, την κ. Έφη Λουδάρου και τα παιδιά της Σχολής Κλασικού Μπαλέτου, την κ. Δήμητρα Χανιώτη και τα παιδιά του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Παροικίας για την υπέροχη συμμετοχή τους που γέμισαν με παιδικές φωνές, χορό, χαμόγελα, εορταστικό πνεύμα και τραγούδια την Παροικία.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Nanos Fire Works για τις χιονισμένες στιγμές που μας χάρισε την εταιρεία ήχου RM AUDIO Αφοί Ρεσσού, τον DJ Γιάννη Λατσό για την ξεσηκωτική του μουσική, το Ιδεόγραμμα fast print, τα καταστήματα Caramel και Melissa Stores και όλους όσοι με τον δικό τους τρόπο προσέφεραν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεών μας.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας για την προσφορά των προϊόντων τους που μοιράστηκαν στα παιδιά το βράδυ της Κυριακής τους οποίους ονομαστικά παραθέτουμε:

- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ «ΤΟ ΤΣΕΡΚΙ»
- ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ «ΕΒΓΑ»
- ΑΡΧΙΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.
- ΑΡΤΟΠΟIΪΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ - ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
- ΑΡΤΟΠΟIΪΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ - ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
- ΑΡΤΟΠΟIΪΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛ. «ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ» ΖΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΣ
- ΑΡΤΟΠΟIΪΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΖΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
- ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΠΕΡΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ «ΔΗΜΗΤΡΑ»
- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
- ΑΡΤΟΠΟIΪΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ
- ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕΛΑΝΙΤΟΥ ΜΑΡΟΥΣΩ - ΛΟΓΑΡΑΣ
- ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «CARREFOUR - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ»
- ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «ΜΑΡΚΕΤΙΝ»
- ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «ΒΙΔΑΛΗΣ»
- ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «AB - ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ»
- ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «PROTON» - ΑΛΥΚΗ
- ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «PRIMO» - ΣΙΦΝΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
- ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΒΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
- ΜΑΟΥΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ - BALLOON CENTER
- ΠΑΡΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ - ΑΦΟΙ ΜΙΧΑΛΙΟΥ

Με την ελπίδα ότι κάθε χρόνο θα προσπαθούμε με νέες ιδέες, όρεξη και μεράκι να κάνουμε την γιορτή ακόμα πιο χαρούμενη και διασκεδαστική και με βαθιά πίστη ότι όλοι μαζί με οδηγό την αγάπη και την αισιοδοξία που χαρακτηρίζουν τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, μπορούμε να συνεχίσουμε προσφέρουμε στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους, σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ο Νέος Χρόνος να φέρει υγεία, ευτυχία και ευόδωση των επαγγελματικών και των προσωπικών σας στόχων.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.
Αθανάσιος Μαρινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες