Pages

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Η Γιορτινή Λευκή Νύχτα στην Παροικιά - βίντεο



Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου να πραγματοποιήσει την γιορτινή Λευκή Νύχτα, το βράδυ του Σαββάτου 13 Δεκεμβρίου 2014, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού πλήθος κόσμου επισκέφτηκε και περπάτησε στην παλαιά αγορά Παροικίας μέχρι και τις 12 το βράδυ, ενώ τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά και υποδέχτηκαν με προσφορές τους καταναλωτές, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Το διοικητικό συμβούλιο και το προσωπικό του συλλόγου παρευρέθηκε στην βραδιά αυτή, με κεράσματα και Παριανή σούμα, που διέθετε από το βόλτο του Κρίσπη, οι συμπολίτες μας επισκέφτηκαν για να διασκεδάσουν και να χορέψουν με τα παραδοσιακά ακούσματα από την τσαμπούνα και το τουμπάκι του κ. Κοσμά Σαρρή και κ. Νίκου Σαρρή, ενώ τα θετικά τους σχόλια, μας ενθαρρύνουν να γίνει θεσμός και να ξανά επαναλαμβάνεται αυτό κάθε χρόνο.
Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες που παρέμειναν ανοιχτά και φωταγώγησαν τα στενά της παλαιάς αγοράς Παροικίας, τους εθελοντές, την Δημοτική Κοινότητας Πάρου και τους συλλόγους - Φίλων Παραδοσιακού οικισμού Παροικίας, Γυναικών Πάρου Αρηίς, την Σχολή μουσικής Δήμου Πάρου, την Ευζωία Wellness Activities, τον DJ Λατσός, την εικαστικό Αγγέλικα Βαξεβανίδου, την Σχολή χορού Έφη Λουδάρου, την Mellissa stores και το σπίτι του Δασκάλου.
Με τη βοήθεια όλων των παραπάνω, οι εκδηλώσεις που συντόνισε η ΚΔΕΠΑΠ για το τριήμερο της εκδήλωσης Γιορτινά στην Παροικία, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Ακολουθεί βίντεο του κ. Δημήτρη Ντόλκα



Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου
Ο Πρόεδρος Αλιπράντης Απόστολος
Ο Γεν. Γραμματέας Κρητικός Ηλίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες