Pages

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ολόκληρη η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου - αρχείο ήχου



Χθες, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014, συνεδρίασε στην αίθουσα Καλουδά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αντιπάρου. Πριν από τα έξι θέματα της ημερησίας διάταξης συζητήθηκαν προ ημερήσιας διάταξης τα εξής τέσσερα θέματα:

1. Ψήφιση - Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2015 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αντιπάρου
2. Συζήτηση - ενημέρωση για το πρόβλημα που προέκυψε με το Νέο Αεροδρόμιο Πάρου, ψήφιση και έγκριση επιστολής.
3. Πρόταση για συζήτηση και ψήφιση θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Φαρούπου σχετικά τον έλεγχο στα οικονομικά στοιχεία των παρελθόντων οκτώ ετών στο Δήμο Αντιπάρου.
4. Συζήτηση - απόφαση για την αναφορά - καταγγελία - δήλωση του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της Σχολικής Επιτροπής του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου Ιωάννη Τριαντάφυλλου για την πρώην πρόεδρο της σχολικής επιτροπής του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου.

Ακολουθεί η πρόσκληση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου με τα έξι θέματα ημερήσιας διάταξης που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα Καλουδά.

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 18η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 1ο: Πρόσκληση σε ακρόαση της εταιρείας «ΑΝΟΔΙΚΗ SERVICES ΕΠΕ» και λήψη σχετικής απόφασης.
ΘΕΜΑ 2ο: Τροποποίηση κανονισμού λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με το έγγραφο 91916/2511-14 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.
ΘΕΜΑ 3ο: Αίτημα κ. Ρούσσου Θεοδόση σχετικά με το έγγραφο Α378597/21-10-14 της «Εγνατία Οδός ΑΕ» για την ολοκλήρωση της εργολαβίας της αποχέτευσης.
ΘΕΜΑ 4ο: Αιτήματα πολιτών για ζητήματα ύδρευσης.
ΘΕΜΑ 5ο: Καθορισμός παραλιών για την πρόσβαση και επαφή με το νερό για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς (pet friendly areas), σύμφωνα με το 816/2014 έγγραφο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και το σχετικό έγγραφο του Λιμεναρχείου Πάρου.
ΘΕΜΑ 6ο: Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με το ενδεχόμενο λειτουργίας νέας θαλάσσιας σύνδεσης σύμφωνα με το έγγραφο 4894/15-12-14 της «ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ I Ν.Ε.»

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Σωτήριος Σκούρτης

Στο αρχείο ήχου που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου.

Πατήστε εδώ για να ακούσετε τη συνεδρίαση.

Φωτογραφία: αρχείο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες