Pages

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης: Live μετάδοση



Ο Ολυμπιακός προβάρει απόψε το κορυφαίο ευρωπαϊκό του κοστούμι Τσάμπιονς Λιγκ και είναι έτοιμος για μια μεγάλη βραδιά στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21:45), την οποία περιμένουν τα εκατομμύρια των πιστών του.

Το πιθανό σχήμα του Ολυμπιακού
Αναφορικά με τα πλάνα του Μίτσελ, να πούμε κατ' αρχάς πως υπήρξε ένα μίνι απρόοπτο με το Λεάντρο Σαλίνο στην προπόνηση της Δευτέρας, καθώς ένιωσε ένα «τσίμπημα» στον δικέφαλο και σύμφωνα με πληροφορίες δεν διανυκτέρευσε στου Ρέντη. Όλα δείχνουν πως ο Βραζιλιάνος δεν θα βοηθήσει απόψε, με τον Ομάρ να μπαίνει στο αρχικό σχήμα και να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας.
Ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα και στην 4άδα της άμυνας -από δεξιά προς τα αριστερά- οι Ομάρ, Μποτία, Αμπιντάλ και Μαζουακού. Οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι στον χώρο του κέντρου, ο Τσόρι Ντομίνγκες πίσω από τον Μήτρογλου και στις πτέρυγες οι Αφελάι και Ντουρμάζ σε ένα 4-2-3-1. Οι Εντινγκά και Φουστέρ διεκδικούν επίσης θέση σε αυτό το σχήμα.
Αν πάει σε 4-4-2 με ρόμβο ο Μίτσελ, ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, η 4άδα της άμυνας δεν θα αλλάξει, οι Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι και Ντομίνγκες θα είναι η 4άδα του κέντρου, με τους Αφελάι και Μήτρογλου στην επίθεση. Εδώ θέση διεκδικούν οι Ντουρμάζ και Μπενίτεζ σύμφωνα με τα πλάνα του Ισπανού προπονητή.

Αυτούς κατεβάζει ο Σιμεόνε
Όσο για τους φιλοξενούμενους, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερες εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα. Ο Μογιά θα είναι στο τέρμα, ο Χουανφράν δεξιά, οι Γκοντίν και Μιράντα στο κέντρο της άμυνας και αριστερά ο Σικέιρα. Οι Γκάμπι και Σουάρεθ μπροστά τους, στα ακρα οι Κόκε και Γκαρθία, με έναν εκ των Γκριεζμάν και Τουράν να διεκδικούν την θέση πίσω από τον Μάντζουκιτς, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Live στον υπολογιστή σας το Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μ.
Πατώντας εδώ ή εδώ η εδώ μπορείτε να δείτε από τον υπολογιστή σας σε ζωντανή μετάδοση το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ακολουθείτο πρόγραμμα των σημερινών αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων.


Ώρα
Κανάλι
Πρόγραμμα
Κατηγορία
19:00
NOVASPORTS 1 (HD)
Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης
Youth Champions League
19:00
EUROSPORT
Ρεάλ Μαδρίτης - Βασιλεία
Youth Champions League
21:45
NOVASPORTS 1 (HD)
Ντόρτμουντ - Άρσεναλ
Champions League
21:45
NOVASPORTS 2 (HD)
Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης
Champions League
21:45
NOVASPORTS 3
Ρεάλ Μαδρίτης - Βασιλεία
Champions League
21:45
NOVASPORTS 6
Λίβερπουλ - Λουντογκόρετς
Champions League
21:45
NOVASPORTS 7
Γιουβέντους - Μάλμε
Champions League


Το αποψινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες