Pages

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

5ο Τρίαθλο Πάρου και 1ο παιδικό Τρίαθλο Πάρου στο Πάρκο Πάρου



Την Κυριακή 28/9/14 θα διεξαχθεί το 5ο Τρίαθλο Πάρου στην ευρύτερη περιοχή του Πάρκου Πάρου. Την προηγούμενη ημέρα, το Σάββατο 27/9, θα γίνει το 1ο Παιδικό Τρίαθλο Πάρου. Και τις 2 ημέρες, κατά τη διάρκεια των αγώνων, θα υπάρχει ένα «Πάρκο Δράσης» για μικρούς και μεγάλους κοντά στην αφετηρία.

Το 5ο Τρίαθλο Πάρου συνδιοργανώνουν το Πάρκο Πάρου, ο Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου και η Ευζωία Wellness Activities, με την υποστήριξη του Ομίλου Θαλάσσιου Σκι Πάρου, του Water Ski Zone και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης - Παράρτημα Κυκλάδων.
Το Τρίαθλο Πάρου απευθύνεται σε εφήβους άνω των 13 ετών και ενήλικες και περιλαμβάνει κολύμβηση στον κόλπο του Μοναστηρίου, ποδηλασία δρόμου στην ευρύτερη περιοχή, και off road τρέξιμο στα πανέμορφα μονοπάτια του Πάρκου.
Αποτελεί μια ευχάριστη και εύκολη εισαγωγή στον κόσμο της δράσης με στοιχεία τόσο Τριάθλου όσο και αγώνα περιπέτειας.
Μην σας ξεγελούν οι μικρές του αποστάσεις… αν και μικρό είναι απαιτητικό τουλάχιστον για τους αθλητές του ατομικού!
Το ομαδικό απευθύνεται σε όλους όσους έχουν κέφι και διάθεση για μία ευχάριστη αθλητική εμπειρία χωρίς πολλές απαιτήσεις, γίνεται με την μορφή σκυταλοδρομίας και την κάθε ομάδα μπορούν να απαρτίζουν δύο ή τρείς αθλητές ανεξαρτήτως φύλου.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:30 και οι αθλητές παρακαλούνται να βρίσκονται στην αφετηρία από τις 10:30.


Κατηγορίες:
• Ατομικό εφήβων (13-18 ετών)
• Ατομικό νεανίδων (13-18 ετών)
• Ατομικό ανδρών (άνω των 18)
• Ατομικό γυναικών (άνω των 18)
• Ομαδικό εφήβων (13-18 ετών)
• Ομαδικό ενηλίκων (άνω των 18)
Στο ατομικό: Οι αθλητές διαγωνίζονται κατά σειράν και χωρίς διάλειμμα στα ακόλουθα: περί τα 500 μ. κολύμβηση, 15 χλμ. Ποδηλασία και 2,5 χλμ. τρέξιμο.
Στο ομαδικό: Οι ομάδες είναι μικτές και αποτελούνται από δύο ή τρείς αθλητές. Ο πρώτος αθλητής-τρια διαγωνίζεται στην κολύμβηση, ο δεύτερος-η στην ποδηλασία, ο τρίτος στο τρέξιμο. Γίνεται με την μορφή σκυταλοδρομίας, οι αθλητές παραδίδουν ο ένας στον άλλο ένα περιβραχιόνιο και μετράει ο συνολικός χρόνος της κάθε ομάδας.
• Kόστος συμμετοχής: €5/άτομο.
• Δηλώσεις συμμετοχής κλείνουμε 30′ πριν την έναρξη του αγώνα.
Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής εδώ.
ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ:
Οι συμμετέχοντες στο Τρίαθλo πρέπει να έχουν τον δικό τους εξοπλισμό για όλα τα αθλήματα και οι ποδηλάτες πρέπει να φορούν απαραίτητα κράνος. Στην γραμματεία υπάρχουν διαθέσιμα 5 κράνη που μπορούν να δανειστούν οι αθλητές-τριες αφήνοντας την ταυτότητα τους. Οι συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών, πρέπει να έχουν υπογραφή γονέα - κηδεμόνα στη φόρμα συμμετοχής - υπεύθυνη δήλωση.
Συμμετοχή για αθλητές εκτός Πάρου: Αθλητές και συνοδοί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πανέμορφη φύση και την Παριανή φιλοξενία συνδυάζοντας τον αγώνα με ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο διακοπών. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί όπως πάντα στο Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου και αποτελεί πλέον θεσμό για το νησί μας.
Οι συμμετέχοντες εκτός Πάρου δικαιούνται έκπτωση στην έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων με την Blue Star Ferries και στη διαμονή σε επιλεγμένα καταλύματα δηλώνοντας εγκαίρως την συμμετοχή τους.
Χορηγοί του αγώνα είναι οι: Blue Star Ferries, Mediteraneo, Εψα, Ξυλεμπορική Πάρου, Αρτοποιία Αλιπράντης.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.: 6944 655 200


Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 1ο Παιδικό Τρίαθλο Πάρου
Για πρώτη φορά φέτος, τα παιδιά (5-12 ετών) θα έχουν τη δική τους μέρα να αγωνισθούν στο Παιδικό Τρίαθλο που διοργανώνεται στο ιδανικό φυσικό περιβάλλον του Πάρκου και στην ευρύτερη περιοχή του.
Στο 1ο παιδικό Τρίαθλο Πάρου έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν οι μικροί μας τριαθλητές από 5 έως 12 ετών.
Το παιδικό Τρίαθλο θα διεξαχθεί το Σάββατο 26/9/14 και θα έχει ομαδικές και ατομικές κατηγορίες.
Επίσης, την επόμενη ημέρα, 28 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί και το 5ο Τρίαθλο Πάρου για εφήβους άνω των 13 ετών και ενήλικες.
Και τις 2 ημέρες, κατά τη διάρκεια των αγώνων, θα υπάρχει ένα “Πάρκο Δράσης” για μικρούς και μεγάλους κοντά στην αφετηρία.
Το Τρίαθλο Πάρου 2014 συνδιοργανώνουν το Πάρκο Πάρου, ο Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου και η Ευζωία Wellness Activities, με την υποστήριξη του Ομίλου Θαλάσσιου Σκι Πάρου, του Water Ski Zone και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης - Παράρτημα Κυκλάδων.
Αποτελεί μια ευχάριστη και εύκολη εισαγωγή στον κόσμο του τριαθλισμού και της δράσης.
Το Παιδικό Τρίαθλο Πάρου απευθύνεται σε παιδιά 5-12 ετών και περιλαμβάνει κολύμβηση στον κόλπο του μοναστηρίου, ποδηλασία δρόμου στην ευρύτερη περιοχή κοντά στο Πάρκο σε δρόμο αποκλεισμένο από άλλα οχήματα, και off road τρέξιμο στα μονοπάτια και την παραλία του Πάρκου.
Χωρίζεται σε ατομικό και ομαδικό σε δύο μικτές ηλικιακές κατηγορίες, και ακολουθεί τους ίδιους κανόνες με το Τρίαθλο Πάρου.
Κατηγορίες Παιδικού Τριάθλου Πάρου
• Μίνι Τρίαθλο (20μ κολύμβηση, 500μ ποδήλατο, 150μ τρέξιμο)
Μικτό ατομικό (5-8 ετών αγόρια, κορίτσια)
• Παιδικό τρίαθλο (100μ κολύμβηση, 5χλμ ποδήλατο, 1000μ τρέξιμο)
Μικτό ατομικό (9-12 ετών αγόρια, κορίτσια)
Μικτό ομαδικό (9-12 ετών αγόρια, κορίτσια)
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:30 και οι μικροί αθλητές παρακαλούνται να βρίσκονται στην αφετηρία από τις 10:30.
Στο ατομικό: Οι αθλητές διαγωνίζονται κατά σειράν και χωρίς διάλειμμα στα ακόλουθα: κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο.
Στο ομαδικό: Οι ομάδες είναι μικτές και αποτελούνται από δύο ή τρείς αθλητές. Ο πρώτος αθλητής-τρια διαγωνίζεται στην κολύμβηση, ο δεύτερος-η στην ποδηλασία, ο τρίτος-η στο τρέξιμο. Γίνεται με την μορφή σκυταλοδρομίας, οι αθλητές παραδίδουν ο ένας στον άλλο ένα περιβραχιόνιο και μετράει ο συνολικός χρόνος της κάθε ομάδας.
• Kόστος συμμετοχής: €5/άτομο.
• Δηλώσεις συμμετοχής κλείνουν 30′ πριν την έναρξη του αγώνα.
Κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ.
ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ:
Οι συμμετέχοντες και στα δύο Τρίαθλα πρέπει να έχουν τον δικό τους εξοπλισμό για όλα τα αθλήματα και οι ποδηλάτες πρέπει να φορούν απαραίτητα κράνος.
Όλα τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα (γονέα/κηδεμόναα) που θα υπογράψει την αίτηση συμμετοχής - υπεύθυνη δήλωση, ικανότητας άθλησης και συμμετοχής του αθλητή-τριας του Παιδικού Τριάθλου.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:
email: contact@parospark.gr
τηλ.: 6944655200


Στα πλαίσια του Τριάθλου και του παιδικού Τριάθλου η Ευζωία wellness activities διοργανώνει ένα «πάρκο δράσης» κοντά στον χώρο εκκίνησης. Όλο το Σαββατοκύριακο κατά την διάρκεια του αγώνα, μικροί και μεγάλοι μπορούν να διασκεδάσουν στο ADVENTURE PARK της Ευζωίας με σκοινοκαταστάσεις, την κούνια του δένδρου, υπαίθρια παιχνίδια, τον ισσορροπιστή και άλλα πολλά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες