Pages

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Μαρίνα 175 σκαφών στην Ιο - επένδυση 20 εκατ. ευρώ



Μαρίνα δυναμικότητας 175 σκαφών θα δημιουργήσει στον όρμο "Τρεις Εκκλησιές" στην Ιο η υπό σύσταση εταιρία ΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.
Η επένδυση, συνολικού επιλέξιµου και ενισχυόµενου κόστους ίσου µε 19.990.000 ευρώ, εντάχθηκε στον επενδυτικό νόμο και θα επιχορηγηθεί με 6.996.500 ευρώ, δηλαδή ποσοστό 35% του ενισχυόµενου κόστους.
Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή θα δημιουργηθεί ξενοδοχείο 5 αστέρων με 240 κλίνες, επένδυση, που εντάχθηκε και αυτή στον επενδυτικό νόμο με συνολικό επιλέξιμο και ενισχυόμενο κόστος που αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ και θα επιχορηγηθεί με περίπου 7 εκατ. ευρώ.

4 σχόλια:

  1. Πάρος με ακούς ;;; Αυτές είναι επενδύσεις διαχειρίσημου κόστους, προστιθέμενης οικονομικής και κοινωνικής ( θέσεις εργασίας κ.α ) αξίας και απόδοσης κεφαλαίου σε βάθος 8-10 χρόνων . Γύρω - γύρω Νάξος , Ίος και στην μέση η Ανάδελφη Πάρος των παρίων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάρκο με ακούς; Αυτό είναι το ερώτημα. Αν ναι, να το δείξεις και πολύ σύντομα. Αν όχι, να δούμε τι θα πεις στις λα*ι*κές συνελεύσεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις υποσχεθεί δύο το χρόνο σε κάθε χωριό. Σε περιμένουμε το συντομότερο να μιλήσουμε για πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε προς το παρόν τον νέο Δήμαρχο στην πάντα . Για την Πάρο του χθες , των 12 χρόνων μιλάμε . Όσο για τις λαϊκές συνελεύσεις ασφαλώς θα έχουμε πολλά να πούμε, γιατί πολύ λίγα έχουν γίνει μέχρι τις 31/8/2014 ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο Μαρκος που ήταν τα τελευταια 12 χρόνια;;;; επινε καφε αδιαφορος;;;; γιατι εμεις τουλαχιστον τα τελευταια 3 χρόνια τον βλεπαμε στην καμερα δίπλα στον Βλαχογιαννη να καμαρώνει...Οσο για τα προυγούμε ψηφιζε πάλι τα θεματα Βλαχογιάννη απο απέναντι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες